Počasí dnes33 °C, zítra23 °C
Neděle 30. června 2024  |  Svátek má Šárka
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Festival Vesuf zve celou rodinu na hudbu, zábavu a degustace

PR článek

V pátek a sobotu 5. a 6. července 2024 se na Pastýřské louce mezi obcemi Velenov a Suchý u Brna uskuteční jubilejní 10. ročník festivalu Vesuf. Tento dvoudenní, multižánrový festival nabízí jedinečnou kombinaci hudby, rodinné zábavy a ochutnávek výjimečných piv od 25 malých českých pivovarů.

Návštěvníci se mohou těšit na opravdu pestrý hudební program. Letošní line-up festivalu slibuje multižánrový zážitek. Poprvé v historii festivalu převyšuje velmi oblíbený metal a rock, který bude zastoupen těmi nejobsazovanějšími kapelami u nás, jako jsou Harlej, Traktor či Alkehol. Na své si však přijdou také milovníci folku a popu. Vystoupí přední čeští interpreti jako Tomáš Klus, Jelen, Lenny, Kamil Střihavka, Jiří Pavlica a Hradišťan, Vilém Čok a další. Pro děti je připraven dvoudenní doprovodný program vždy od 12 do 18 hodin včetně klaunů, tvůrčích dílniček a malování a vystoupení televizních hvězd Lucinky s Františkem z Kouzelné školky.

Na své si přijdou také milovníci piva, kteří mohou na festivalu ochutnat více než tři desítky piv od 25 malých pivovarů. Součástí festivalu bude i soutěž o Zlatý krýgl, kde návštěvníci mohou hlasovat o nejlepší pivovar. K tomu se připojí také 25 stánků s jídlem, u nichž budou k dispozici výběrové pochoutky, včetně domácích klobás vlastnoručně připravených Petrem Čtvrtníčkem.

Letošní ročník má také charitativní rozměr. Návštěvníci mohou pomoci Vojtovi, Františkovi nebo malé Agátce získat hiporehabilitaci na celý rok. Každý z nich ji potřebuje z jiného důvodu, jejich příběhy se návštěvníci festivalu dozví na místě.

Pastýřská louka nabízí nádhernou přírodní kulisu ideální pro relaxaci a odpočinek. Návštěvníci si mohou vychutnat krásné západy slunce nad Českomoravskou vysočinou a Malou Hanou. Pro pohodlné ubytování je k dispozici kemp, stanové městečko, přívěsové parkoviště a karavanová stání. Vesuf je známý pro své jedinečné spojení kvalitního piva a hudby v prostředí, které podporuje kultivovanou zábavu pro všechny věkové skupiny.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji na smsticket.cz a ticketportal.cz.

Více informací naleznete na webových stránkách festivalu www.vesuf.cz.


 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky festival, Vesuf, hudba, zábava, degustace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Festival Vesuf zve celou rodinu na hudbu, zábavu a degustace  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.