Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Sobota 26. října 2024  |  Svátek má Erik
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři pejsci přišli o svůj domov při nedávných povodních. Nyní čekají na novou šanci v útulku

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o Plaváčka, Rexe a Daisy, pejsky, kteří přišli o svůj domov během nedávných zničujících povodní na Jesenicku. Jsou hodní a novým chovatelům určitě udělají jenom radost.

Plaváček

Plaváček je úplně prvním pejskem, který následkem povodní skončil v útulku. Devět měsíců staré štěně mělo svůj domov v bytě v Jeseníku po boku svých pánečků. Jenže přišla povodeň, a ta změnila život mnohým lidem, ale i pejskům. Plaváček teď tráví svůj čas v kotci, je z něj bezdomovec. Plaváček je kastrovaný a hodí se k dětem a například i do bytu nebo na zahradu.

Rex

Rex má asi rok a je dalším z pejsků, které o domov připravila velká voda. Rexík z Velké Kraše je takové velké a hodné telátko, neublíží ani mouše. I on by si moc přál domov, aby mohl na celou tu hrůzu zapomenout. Rexík je kastrovaný, hodí se k dětem i do bytu.

Daisy

Krásná uhlově černá fenka Daisy také ztratila domov kvůli povodním. Její majitelé přišli o vše, sami nemají svůj minulý domov a jejich hodná, snášenlivá fenečka teď hledá nové pánečky. Daisy má čtyři roky, hodí se dětem, do bytu i na zahradu. 

Javornické čumáčky
776 595 140
javornickecumacky@email.cz
webové stránky
sociální sítě
Dolní Fořt 26

HLEDÁME PÁNÍČKA: V útulku v Mohelnici čekají na nový domov tři hodní a aktivní pejsci

Ve spolupráci s útulky v Olomouckém kraji pravidelně hledáme zájemce o adopce zvířat, která přišla o své páníčky. Dnes jde o tři pejsky z útulku v Mohelnici na Šumpersku. Jsou to hodní a aktivní psi, dobří parťáci, kteří mají rádi pohyb.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Javornické čumáčky

Štítky hledáme páníčka, pes, adopce, útulek, Javorník, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři pejsci přišli o svůj domov při nedávných povodních. Nyní čekají na novou šanci v útulku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.