Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hejtman Okleštěk přijal výzvu. Pokud lidé pošlou 150 tisíc na dobročinnost, přidá stejnou částku a oholí knír

PR článek

Po sledované kampani HejtujHejtmana.cz se hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk zařekl k daší výzvě – pokud lidé budou na dobročinný účet posílat peníze, on vždy přidá stejnou částku ze svého. Cílem je nashromáždit 300 tisíc korun. Pokud se tak stane, Okleštěk oholí svůj legendární knír.

K čemu peníze nakonec poslouží rozhodnou sami lidé v internetovém hlasování. Navíc, pokud lidé naposílají 150 tisíc korun a více, Hejtman na konci částku zdojnásobí a navrch si oholí před zraky veřejnosti svůj pěstěný knír.

„Nemám rád nudné politické fráze, třeba když někdo mluví o tom, že chce zlepšit komunikaci s občany nebo že bude pomáhat potřebným. Raději jdu přímo na věc. To byl taky důvod, proč jsem před časem vyzval lidi, aby mi posílali své hejty neboli vzkazy na web Hejtuj hejtmana. Ty hejty mi dodaly zpětnou reakci i z míst, kam ze své hejtmanské pracovny nedohlédnu. A teď jsem zase slíbil, že přímo a konkrétně pomůžu někomu, kdo to opravdu potřebuje," řekl Ladislav Okleštěk.

Komu nakonec peníze půjdou se rozhodne na základě podnětů od veřejnosti. Z došlých podnětů se vyberou ty nejzajímavější, mezi kterými pak budou hlasovat čtenáři Deníku, který ve spolupráci s hejtmanem celou výzvu vymyslel.

Na otázku, zda-li hejtman opravdu při vybrání potřebné částky knír shodí, odpovídá: „Pokud se nám podaří společně vybrat 300 tisíc korun, vydám se napospas lazebníkovi. A pozveme i novináře, aby mohli zdokumentovat, že nejde o žádnou habaďůru," říká Okleštěk.

Více informací o celé výzvě můžete sledovat na www.oholimehejtmana.cz.

Autoři

Štítky Okleštěk, výzva, politika, dobročinnost, Ladislav Okleštěk, knír, peníze, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hejtman Okleštěk přijal výzvu. Pokud lidé pošlou 150 tisíc na dobročinnost, přidá stejnou částku a oholí knír  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.