Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Společnost Edwards uspořádala soutěž o nejinovativnější diplomovou práci

Soutěžilo se ve dvou kategoriích – ekonomika a technika. Výherci získali finanční ohodnocení a možnost prohlédnout si moderní výrobní závod v Lutíně.

Slavnostním vyhlášením ve středu skončila soutěž o nejinovativnější diplomovou práci, kterou uspořádala společnost Edwards. Odměny vítězům předal Pavel Šustek, jednatel společnosti Edwards v České republice. Výherci měli možnost navštívit centrum sdílených služeb v Brně a rovněž získali příležitost podívat se do moderního výrobního závodu v Lutíně, kam za normálních okolností mají přístup pouze zaměstnanci.

Pořádali jsme první ročník, proto jsme nevěděli, co přesně od projektu očekávat. Příjemně nás překvapil jak počet, tak i kvalita přihlášených prací,“ prohlásil Pavel Šustek. Firma Edwards se po zvážení rozhodla ocenit 11 diplomových prací. Důvodem byl fakt, že v ekonomické kategorii přistoupila k udělení dvacetitisícové odměny hned dvěma účastníkům, kteří předložili mimořádně kvalitní práce.

Ceremoniálu se zúčastnilo devět řešitelů. Kromě slavnostního předání měli všichni zúčastnění možnost prohlédnout si moderní lutínský závod, v němž se konstruují špičkové vakuové vývěvy pro zákazníky z celého světa v čele s takovými giganty jako Tesla, Apple, Samsung, ABB nebo Siemens.

Mezi odměněnými byli studenti i absolventi z České republiky i ze Slovenska. Edwards hodlá v motivování talentovaných a inovativních lidí pokračovat. „Už nyní víme, že Cena Edwards proběhne i  v roce 2017. O tématu budeme ještě diskutovat s kolegy, ale rozhodně se chceme pohybovat opět v oblasti inovací,“ uzavřel Šustek.

Konečné pořadí:

Kategorie Ekonomika a podnikání

  • 1. místo Josef Pokorný, Jiří Branžovský (20 000,-)
  • 3. místo Mária Vrábliková
  • 4. místo Jakub Fousek
  • 5. místo Veronika Picková

Kategorie Technika

  • 1. místo Petra Ohnišťová (20 000,-)
  • 2. místo Jan Pavlík
  • 3. místo Kamil Vraspír
  • 4. – 6. místo Andrey Kutsay, Tomáš Plichta, Jiří Kalus

Edwards je globálním lídrem v oblasti výroby a servisu vývěv a dalších vakuových technologií pro výrobce polovodičů, plochých obrazovek, LED a solárních článků, dále pro strojírenský, farmaceutický, chemický, sklářský a potravinářský průmysl, metalurgii a nejrůznější aplikace ve vědě a výzkumu. Celosvětově zaměstnává ve výzkumu, vývoji, konstrukci, výrobě a podpůrných funkcích okolo 4200 vysoce kvalifikovaných pracovníků. 

Tisková zpráva

Štítky diplomová práce, Lutín, Česko, Brno, Apple, Samsung, Tesla Motors, Josef Pokorný, Jan Pavlík, Jiří Branžovský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Edwards uspořádala soutěž o nejinovativnější diplomovou práci  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.