Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Odběrové místo FN Olomouc rozšířilo provozní dobu. Fungovat bude také v neděli

Ve Fakultní nemocnici Olomouc se od 1. října rozšířila provozní doba odběrového místa na vyšetření COVID-19. Změnila se nejen pro indikované pacienty s žádankou, ale také pro samoplátce.

Indikovaní pacienti s žádankou mohou ve všedních nově na odběrové místo už od půl sedmé ráno do poledních dvanácti hodin. Otevřeno bude také o víkendu (v sobotu i neděli), a to od půl jedné do tří hodin odpoledne.

Tohle se týká lidí, kteří mají žádanku od praktického lékaře nebo těch, kteří byli odeslaní Krajskou hygienickou stanicí. Před samotným odběrem je nutná registrace přímo na odběrovém místě.

U samoplátců bude probíhat odběr také i v neděli

Nová provozní doba pro samoplátce se ve všedních dnech prodloužila o čtvrt hodiny. Otevřeno bude od půl jedné do tří hodin odpoledne.   

Výrazně se změnila provozní doba pro samoplátce o víkendu. Nově je stanovena od půl sedmé ráno do dvanácti hodin. I tady platí, že nově bude možné provést odběr i v neděli. Více informací ZDE.

Samoplátci se ale nemusí nechat vyšetřit jen ve FN Olomouc. Od 30. srpna je k dispozici i odběrové místo ve Vojenské nemocnici Olomouc (Klášterní Hradisko).

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Petr Roubíček

Štítky COVID, FN Olomoc, odběrové místo, samoplátci, Fakultní nemocnice Olomouc, Krajská hygienická stanice, Vojenská nemocnice Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odběrové místo FN Olomouc rozšířilo provozní dobu. Fungovat bude také v neděli  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.