Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Revoluční Santiagova dieta: Hubněte přirozeně a s plným žaludkem

PR článek

Že se efektivní hubnutí a příjemný pocit sytosti vzájemně vylučuje? Pak jste zřejmě neslyšeli o Santiagově dietě, moderním a vysoce účinném redukčním programu, s jehož pomocí se nezbavíte pouze přebytečných kilogramů, ale osvojíte si i zásady zdravého životního stylu pro trvalé výsledky.

Za revolučně pojatým dietním programem, který nemá u nás ani v zahraničí obdoby, stojí Jakub Molnár, spoluzakladatel a majitel rodinné firmy Fit-day vyrábějící poblíž Olomouce přírodní proteinové snídaně a svačiny. V čem se Santiagova dieta liší od dlouhé řady běžně dostupných a mnohdy prvoplánových redukčních programů je především způsob, jakým zájemce dovede k vysněné váze.

Mnohem více než tradiční dieta

Santiagova dieta nepodporuje myšlenku zázračně rychlého hubnutí s nejistými výsledky a jojo efektem - namísto toho věří v postupnou a pro tělo přirozenou transformaci s pomocí speciálně upraveného menu a pár zásad. Cílem je omezit příjem jednoduchých cukrů a nezdravých tuků a zařadit do jídelníčku lehké pokrmy plné vitamínů, minerálů a kvalitních bílkovin rostlinného původu, které jsou v porovnání s živočišnými snadno stravitelné a zbytečně nezatěžují organismus.

Akce v kuchyni - během Santiagovy diety hlad nehrozí.

Dieta navíc slibuje mnohem více než pouze úbytek na váze - naučí, jak správně a pravidelně jíst s ohledem na vlastní potřeby a preference a jak se celkově starat o tělo. Dá se tedy říct, že tam, kde redukční programy obvykle končí, Santiagova dieta teprve začíná a nabízí přidanou hodnotu v podobě přesahu do budoucnosti. “Celý program chápu spíše jako životní styl než návod k hubnutí. Santiagova dieta má oslovit i ty, kdo uvažují o změně svých stravovacích návyků a chtějí udělat něco pro své zdraví,” vysvětluje Molnár.

60 dní a tři fáze, které změní život

Celý program trvá 60 dní a je rozdělený do tří fází. V rámci první fáze se odehrává cílené hubnutí, což v praxi znamená výrazné omezení příjmu sacharidů a navýšený příjem bílkovin za účelem vyvolání stavu tzv. ketózy. "Ketóza je pro organismus přirozený stav a zároveň pozitivní jev, kdy tělo spaluje tukové zásoby coby náhradní zdroj energie, kterou běžně získává z přijímaných sacharidů. Díky dostatku bílkovin se zároveň nemusíme bát, že by došlo k hubnutí svalů,” prozrazuje Molnár. Během procesu se rovněž vytváří ketolátky potlačující chuť k jídlu.

Druhá fáze navazuje na úvodní a pokračuje se v cestě za vysněnou postavou, dokud člověk nezíská cílovou váhu, optimální pro své zdraví. Poslední fáze je čistě udržovací a pomůže s trvalým zachováním získané váhy díky osvojeným návykům zdravého životního stylu.


Recepty jsou časově nenáročné a snadné na přípravu.

Dietní jídelníček, který provoní celou kuchyni

Součástí diety je podrobná e-kniha, která obsahuje základní principy redukčního programu, jídelní plán, rejstřík receptů a také Fit-day proteinové koktejly a smoothie na celých 60 dní. Recepty jsou časově nenáročné a snadné na přípravu, výsledkem jsou přitom plnohodnotné a především chutné pokrmy.

V rámci diety je nezbytné oželet například uzeniny, červené maso, mléčné výrobky, oleje, slazené nápoje a alkohol, na druhou stranu tělo přivítá téměř veškeré druhy ovoce, zeleniny a luštěnin, tofu, quinou, pita chléb či rýži. “Jídelníček je skutečně pestrý a jídla skvěle chuťově vyvážená, chodí nám nadšené ohlasy i ze strany těch, kdo se k dietě stavěli zpočátku skepticky. Každý den se můžete těšit na dva teplé pokrmy proložené proteinovými koktejly pro efektivní doplnění bílkovin,” uzavírá Molnár.

Hubnu s Drbnou - exkluzivní sleva pro čtenáře

Pro všechny čtenáře Drbny, kteří by se do hubnutí rádi zapojili a vydali se vstříc své vysněné postavě si navíc ve Fit-day připravili exkluzivní slevovou akci. Všechny fáze redukčního programu na které se zvýhodněná cena obvykle nevztahuje, můžete při zadání kódu “hubnusdrbnou” v prvním kroku objednávky získat s 15% slevou.

O Fit-day jsme psali již dříve. Přečíst si můžete například o novoroční cvičící výzvě, která pomohla rozhýbat tisíce lidí. Více informací se dozvíte na stránkách www.fit-day.cz.

Pohyb jako novoroční předsevzetí? Fit-day vyhlašuje cvičící výzvu

Cvičení a pravidelný pohyb patří už tradičně k nejčastějším předsevzetím, s nimiž lidé vstupují do nového roku. Ve většině případů se však veškerá motivace vytrácí s prvními lednovými dny. Pro ty, kdo skutečně touží odstartovat rok 2021 naplno a...

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky dieta, zdraví, Fit-day, Santiagova dieta, hubnutí, bílkovina, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Revoluční Santiagova dieta: Hubněte přirozeně a s plným žaludkem  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.