Počasí dnes19 °C, zítra21 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Očkování bez registrace a obratem. Šternberská nemocnice nabízí volné vakcíny

Šternberská nemocnice nabízí volné vakcíny proti covid-19. Kdo má zájem o očkování, může se dnes dostavit do očkovacího centra do 15:30. K očkování není potřeba registrace.

Bez registrace se už několik dní očkuje v nákupním centru na pražském Chodově a na hlavním nádraží v Praze. Očkovací centra proti covidu, kde se očkuje bez objednání, by měla vzniknout ve všech krajských městech. Ve středu se otevřou v nákupních centrech v Ostravě a Brně, podle premiéra Andreje Babiše (ANO) se jedná také o Liberci a Ústí nad Labem. Zájem má také Hradec Králové, řekl při dnešním otevření očkovacího místa v obchodním centru Nový Smíchov v Praze ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO).

Dnes otevřené očkovací místo na Smíchově je třetím takovým, do kterého míří lidé bez předchozí registrace. První dvě začala fungovat minulý týden v nákupním centru na pražském Chodově a na hlavním nádraží v Praze. Na otevření dnes čekala asi desítka lidí, zhruba hodinu po otevření už nestál ve frontě před očkovacím místem nikdo. V centru na Chodově minulý týden lidé podle Babiše čekali i tři hodiny, pracovníci se je pak snažili přeregistrovat do očkovacího místa v O2 universum.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Kraj Vysočina | Zdroj Nemocnice Šternberk, ČTK

Štítky Šternberk, nemocnice, očkování, obchodní centrum, Praha, Andrej Babiš, Chodov, ANO 2011, Adam Vojtěch, Nový Smíchov, Brno, Ostrava, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Očkování bez registrace a obratem. Šternberská nemocnice nabízí volné vakcíny  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.