Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dalekohledy a termovize: Kvalitní technika využívající moderní technologie

PR článek

Kvalitní optika je s oblibou využívána zejména pro lov. Špičkové vybavení vám pomůže dosáhnout lepších výsledků. Na trhu je široká nabídka produktů, ze kterých můžete vybírat. Některé značky přitom nabízí top produkty, které díky svým skvělým vlastnostem nemají konkurenci.

Dalekohledy Leica

Leica je německou značkou nabízející sportovní optiku a fotoaparáty. Vysoká kvalita zpracování je zaručena díky mnohaletým zkušenostem odborníků, kteří se ve svém oboru vyznají. Jestliže se tedy rozhodnete pro produkty od této značky, rozhodně neuděláte chybu. Jedním typem produktů, které můžete v sortimentu najít, jsou dalekohledy.

Leica optika vás nikdy nenechá ve štychu, vždy máte jistotu skvělého přehledu, ať už se zaměříte na jakýkoliv objekt. Značka nabízí spolehlivou technologii, přičemž dalekohledy jsou skvěle zpracované. Samozřejmostí je tak ergonomie pro pohodlný úchyt, elegantní a kvalitní zpracování produktu a v neposlední řadě skvělé parametry, tedy zvětšení, zaostřování, rozlišení a mnoho dalšího.

Termovize Leica

Značka Leica má ve své nabídce také termovize. Jedná se o luxusní produkty, se kterými neztratíte přehled ani ve špatných světelných podmínkách. Detekční vzdálenost těchto termovizí je opravdu velká, nic vám tak neunikne. Obraz je podán v nejmenších detailech, přičemž je zajištěn vynikající kontrast a podrobná barevná gradace. Termovizi můžete využít také jako předsádku na puškohled. Má tak skvělé využití a na lovu vás rozhodně nezklame.

Dalekohledy Tetrao

Druhou velmi oblíbenou značkou na poli optiky je Tetrao. Tetrao optika nabízí spolehlivost a vysokou kvalitu. Získáte tak maximální výkon, přičemž produkty jsou vyladěny díky zkušenostem. Jsou vyráběny tak, aby umožnily co nejlepší zážitky.

  • Mezi nejoblíbenější produkty patří dalekohledy.
  • Zpracování je luxusní – využívány jsou ty nejlepší technologie, abyste si mohli užít čistý a jasný obraz z dalekohledu.
  • Pevná a odolná konstrukce je přitom lehká, hodí se tak i na dlouhé cesty za dobrodružstvím.
  • Zajímavostí je, že nákupem produktu této značky podpoříte návrat ohroženého tetřeva do přírody.

Kromě špičkové kvality se tak jedná o milé plus, díky kterému se nákup těchto produktů rozhodně vyplatí.

Termovize Tetrao

Značka Tetrao se věnuje také výrobě termovizí. Ty nejlepší modely nabízí detekční vzdálenost více než 3 tisíce metrů, rozhodně vám tak už nic neunikne. Navíc jsou doplněny o digitální zoom, který nabízí přiblížení. Samozřejmostí je kvalitní jádro se skvělým rozlišením, dokonce můžete zvolit i produkt vybaven Wi-Fi, takže se obraz z termovize může přenášet rovnou do vašeho chytrého telefonu.

Díky aplikaci můžete termovizi navíc pohodlně ovládat za pomoci svého telefonu, uživatelský zážitek je tak opravdu příjemný. Tělo termovize je odolné a lehké, baterie vám poskytne až 5 hodin nepřetržitého pozorování. Sofistikovaný software vám z termovize předá kvalitní a přehledný obraz. Vybírat přitom můžete z několika barevných palet pro co nejlepší výsledný obraz.

Další doplňky

Obě ze zmiňovaných značek samozřejmě nabízí také doplňky, které vám umožní ze svého vybavení dostat to nejlepší. Ať už se jedná o stativy, různé adaptéry, speciální očnice či třeba praktické drobnosti jako jsou krytky a neoprenové kryty. I tyto drobnosti jsou důležitou součástí vybavení a neměly by vám rozhodně chybět.

Kvalitní optika je nezbytností každého lovce, který chce být perfektně vybavený. Tyto produkty vám poskytnou zcela nové zážitky, jelikož díky nim můžete stále objevovat. Stačí tak už jen pořídit si pohodlnou venkovní obuv, teplé oblečení a vyrazit na lov či za pozorováním zvěře.

Ohodnoť článek

Štítky termografie, Leica, technika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dalekohledy a termovize: Kvalitní technika využívající moderní technologie  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.