Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Osvědčené dárky pro ženy – dámské peněženky a další nápady

PR článek

Chcete-li udělat radost vaší přítelkyni, kamarádce, mamince nebo babičce, můžete se zaměřit i na stylové módní doplňky. Ty totiž dokáží proměnit i obyčejný outfit v dokonalý model. Jestli-že však nejste zrovna módní guru, nezoufejte. Na následujících řádcích vám poradíme, s jakým dárkem určitě neuděláte chybu. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jaké módní doplňky udělají ženám zaručeně radost?

Módní doplňky a příslušenství mají to kouzlo, že dokáží zcela proměnit a rozzářit každý dámský outfit. Není tak divu, že je dívky a ženy dostávají velmi často také dárkem k narozeninám, svátku či k výročí. Jaké doplňky ale vybrat, abychom nešlápli vedle a ženě se s dárkem v podobě módního doplňku zavděčili? Není to zas až tak složité. Důležitá je zejména pozorovací fáze. Je tedy třeba, abychom se zaměřili na to, jaké doplňky žena nejčastěji nosí. Má ráda extravagantní kousky nebo raději sáhne po méně zdobivé kabelce nebo čepici? Odpovíme-li si na tyto otázky, budeme mít snadnější rozhodování. Mezi nejoblíbenější dárky pak patří především zmíněné dámské kabelky a psaníčka. Volit pak můžete i trendy pásky a čepice. Radost pak ženám udělají i kvalitní dámské peněženky. Vyhnout bychom se pak měli nákupu slunečních brýlí. Jejich výběr raději ponechejte na samotné ženě. V tomto případě by se totiž mohlo stát, že bychom netrefili tvar brýlí, které žena preferuje. Brýle jsou totiž vázané na tvar obličeje a co vypadá pěkně na obrázku či v obchodě na stojanu, nemusí být to pravé ořechové.

Zdroj fotografie: obuv.cz 

Jaké barvy, vzory a motivy zvolit pro dámské módní doplňky?

Chceme-li, abychom vybrali trendy módní doplňky, měli bychom mít také přehled o módních barvách, vzorech a motivech pro danou sezónu. Letos budou v kurzu zejména přírodní a pastelové odstíny barev. Nic však nezkazíte ani černou nebo bílou klasikou. Černá a bílá barva jsou totiž univerzální a ženy tak mohou doplňky kombinovat s nejrůznějším barevným oblečením. Pro milovnice extravagantních kousků pak můžete vybírat dárkem i stylové doplňky v rudé barvě. K těm pak můžete dívkám a ženám přikoupit i kvalitní rtěnku. Zaměříme-li se na vzory a motivy, budou hrát prim ty květinové a zvířecí6. Květy potěší romantické duše. Leopardí, zebrované či tygrované modely doplňků pak zvítězí u žen a dívek, které jsou rády středem pozornosti. Dárek tak vybírejte vždy v závislosti na konkrétní povaze ženy. Bude jistě překvapená, že ji dobře znáte a dárek splní svůj účel.

Z jakých materiálů bude vhodné nakupovat módní doplňky pro ženy?

Módní doplňky pro ženy můžeme vybírat z nejrůznějších materiálů. Často si tak klademe otázku, zda budou lepší syntetické nebo spíše přírodní kousky.  V posledních letech vítězí na plné čáře ty přírodní. A není se čemu divit! Stylové doplňky z přírodních materiálů jsou odolné a příjemné na dotek. Dále působí elegantním dojmem a skvěle tak zapadnou i do svátečních nebo do business outfitů. Dobrou volbou tak bude např. Kožený pásek, který mohou dívky a ženy snadno sladit s koženou obuví a s koženou dámskou kabelkou. Nezapomínejte i na to, že by měly mít módní doplňky nejen stejnou nebo podobnou barvu, ale také strukturu. Hladké patří k hladkému, strukturované zase ke strukturovanému.

Ohodnoť článek

Štítky oblečení, kabelka, peněženka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osvědčené dárky pro ženy – dámské peněženky a další nápady  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.