Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Módní a pohodlné boty na léto – podívejte se, jak vybrat tu nejlepší obuv!

PR článek

Během teplých a někdy i horkých měsíců v roce jsou pohodlné a vzdušné boty základem pohodlí. Důležitý je i jejich vzhled – měly by ladit s nejčastěji voleným oblečením a vkusně doplňovat letní stylizace. Jaké módní a pohodlné boty na léto si vybrat?

Letní obuv pro volný čas

V letních měsících roku je nejčastěji potřeba pohodlná obuv Vans, ve které se můžete projít, nakoupit nebo sejít se s přáteli. Nejčastější volbou jsou sandály, mezi nimiž je široký výběr plochých modelů, na sloupkovém, podpatku nebo klínovém podpatku. Stejně často jsou voleny i dámské pantofle, které se od oblíbených modelů sandálů liší pouze tím, že se zapínají na řemínek. Obvykle dámy volí žabky s plochou podrážkou, protože jsou považovány za nejpohodlnější a dobře fungují jak na zahradě, tak při procházce či dokonce výletu na dovolenou. Další možností jsou pantofle na vysokém podpatku, které vypadají fenomenálně v mnoha letních stylech.

Abyste si pro sebe vybrali perfektní letní boty, je dobré si nejprve rozmyslet, jak přesně je hodláte používat. Jiný typ obuvi potřebuje ten, kdo tráví většinu času na vlastní zahradě, jiný zase ten, kdo rád chodí v teplých dnech po horských stezkách. Důležitá je i barva vybrané obuvi – na denní bázi se doporučují univerzální odstíny jako šedá, černá, bílá nebo krémová, které ladí téměř se vším. Charakterističtější barvy, jako je červená nebo zelená, mohou být skvělými stylingovými akcenty, ale měly by být kombinovány s odpovídajícími barevnými šperky nebo topem. Ten z vás, kdo už viděl espadrilky na answear v nových modelech nám dá jistě zapravdu.

Jaké boty v elegantním stylu?

Jsou okolnosti, kdy není vždy vhodné ukazovat se v ležérních letních sandálech, nebo ještě více v žabkách. Na pracovištích, jako jsou kanceláře, se často používá předem stanovený dress code. Stává se, že zahrnuje i boty, které zakrývají prsty a paty – rozumnou volbou pak mohou být balerínky nebo klasické vysoké podpatky.

Jaké letní boty byste tedy měli používat? Pokud hledáte pohodlnou obuv do horkého počasí, hledejte takovou z přírodní kůže. Ač se to nezdá je to nejlepší materiál na léto. Stejně jako bavlněné oblečení poskytuje pohodlí a proudění vzduchu. Když se rozhodnete nosit na léto kožené boty, zapomenete, co jsou oděrky, puchýře nebo zpocená noha. Vybrat si můžete nejen tradiční kůži, ale také semiš, který je extrémně lehký a vzdušný. Je jen na vás po jakém typu obuvi sáhnete.

Sportovní obuv pro každého

Módní dámské sandály nejsou jen vyvýšené modely s ozdobným zavazováním a páskem. V široké nabídce prodejny najdete i letní sportovní obuv, která sedne každému, kdo má rád dlouhé túry a plný komfort. Pohodlnou letní sportovní obuví samozřejmě nejsou pouze sandály. Velké oblibě se těší také tenisky a sneakersy pro ženy i muže https://answear.cz/k/on/boty/sportovni-a-sneakers-boty z prodyšné látky, které se navíc skvěle hodí během teplých měsíců. Dostupné modely si můžete prohlédnout v prodejnách i eshopech.


 

Ohodnoť článek

Foto Freepik

Štítky obuv, léto, vzhled

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Módní a pohodlné boty na léto – podívejte se, jak vybrat tu nejlepší obuv!  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.