Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sluneční brýle a trendy nadcházejícího léta

PR článek

Jen málokdo má doma pouze jedny sluneční brýle. Většinou je kombinujeme s aktuálním outfitem, nebo činností, kterou se chystáme provozovat. Pokud si pořizujeme nové, je potřeba dbát nejen na vzhled, ale především na funkčnost.

Sluneční brýle jsou pro nás nejen prostředek pro ochranu a zlepšení zraku ve slunečních dnech, ale také módní doplněk. V zimě je využíváme především na horách, v létě pak každý den a střídáme je podle potřeby do auta máme většinou jiné než například na sport. Při jejich výběru je nejdůležitější kvalitní ochrana očí proti slunečnímu UV záření. Stejně jako kůže i oči mohou být poškozeny tímto zářením, které nám v budoucnu může způsobit i degenerativní oční onemocnění. Sluneční brýle také snižují nepohodlí a únavu očí, protože je chrání před přílišným světlem a pomáhají tak udržet jasné vidění. To je nejčastější důvod, proč po slunečních brýlích sáhneme, protože nám ostré světlo ze slunce nepříjemné a pálí, nebo bolí nás oči a často je mhouříme. Kromě pohodlí je ale dobré myslet i na zdraví a chránit své oči před škodlivým UV zářením. Brýle proti slunci bychom tak měli kupovat u ověřených obchodníků ideálně v optice a ujistit se, že mají označení UV 400 nebo stoprocentní ochranu proti UV záření.

S ohledem na módní trendy máme na výběr mnoho různých tvarů a šířek obrouček, stejně jako zabarvení skel. Pro letošní léto jsou velmi módní, oversized sluneční brýle, často v geometrických tvarech, mezi kterými vedou obdélníky a čtverce. Zároveň Jsou ale stále elegantní a nadčasové klasické tvary brýlí. Velký výběr nabízí optika Eurooptik v Olomouci, kde máme jistotu, že brýle budou mít skutečně vlastnosti, které požadujeme a dostatečnou ochranu s kvalitním UV filtrem, a zároveň zde můžeme vybírat ze široké nabídky značek, jako je Oakley, Polaroid, Ray Ban, Gant, Tom Ford nebo Tommy Hilfiger. Výhodou optiky je také možnost nechat si vyrobit sluneční dioptrické brýle na míru.

Sluneční brýle blokují většinu nebezpečného záření a chrání tak naše oči před jeho škodlivými účinky. Při výběru je tak důležité zaměřit se především na kvalitu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky brýle, trend, ultrafialové záření, vzhled, Tommy Hilfiger, Tom Ford

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sluneční brýle a trendy nadcházejícího léta  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.