Počasí dnes32 °C, zítra26 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak na dětského strašáka jménem myopie? Odpovědí jsou Miyosmart čočky

PR článek

Myopie, neboli krátkozrakost, postihuje stále více dětí po celém světě. Každý rodič chce pro své děti to nejlepší, včetně zdraví jejich očí. V tomto článku se dozvíte, jak inovativní Miyosmart čočky mohou pomoci chránit zrak vašeho dítěte.

Miyosmart čočky využívají pokročilou technologii D.I.M.S. (Defocus Incorporated Multiple Segments), která efektivně zpomaluje progresi myopie tím, že poskytuje konstantní defokus v periferní části oka. Představte si to jako zahradu, kde je třeba rostliny pravidelně kontrolovat a zajišťovat jim správné podmínky - Miyosmart čočky jsou jako ochranný štít, který chrání zrak vašeho dítěte před nežádoucími změnami.

Brýle pro děti s Miyosmart čočkami jsou nyní dostupné v optice Eurooptik, kde na vás čekají vyškolení profesionálové. Díky spolupráci s firmou HOYA Lenz můžete využít akci Miyosmart 1+1 zdarma, při které získáte druhý pár brýlí se samozabarvovacími nebo slunečními čočkami Miyosmart zdarma. Podle evropské studie, tmavé brýlové čočky pomáhají snižovat riziko progresivní krátkozrakosti u dětí, když jejich zorničky jsou rozšířené během venkovních aktivit.

Kromě nošení dětských dioptrických brýlí je důležité, aby děti trávily dostatek času venku na denním světle a omezily čas strávený před obrazovkami. Pravidelné návštěvy očního lékaře jsou také klíčové pro zachování zdraví očí vašich dětí. Nezapomeňte navštívit nejbližší optiku Eurooptik a využít výhodnou akci Miyosmart 1+1 zdarma.

Ohodnoť článek

Štítky čočka, krátkozrakost

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak na dětského strašáka jménem myopie? Odpovědí jsou Miyosmart čočky  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.