Olomouc má nejlepší restauraci v Česku! Entrée letos porazila i pražský Alcron

Autoři

Podle serveru Aktuálně.cz se stala olomoucká restaurace Entrée restaurací roku v celostátní anketě Maurerův výběr Grand Restaurant. Vaří v ní šéfkuchař Přemek Forejt, který prošel věhlasnými restauracemi, jako je londýnská michelinská restaurace L'Autre Pied a brněnská KOISHI.

Do ankety se zapojilo na 900 restaurací, samotné vyhlášení pak proběhlo ve čtvrtek večer. Hodnotí se nejen připravované jídlo v kuchyni, ale také interiér a obsluha.

Na druhém místě za restaurací Entrée se umístila restaurace Alcron v Radisson Blu hotelu v Praze, kterou vede známý šéfkuchař Roman Paulus, na třetím místě pak skončila Terasa U Zlaté studně, zastoupená šéfkuchařem Pavlem Sapíkem.

Chceš nám něco sdělit?Napiš nám

Napiš do redakce

Pošli nám tip na článek, reakci na daný článek nebo jakoukoliv zpětnou vazbu.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Štítky restaurace, Olomouc, Alcron Hotel Prague, Česko, Přemek Forejt, Aktuálně.cz, Roman Paulus, Praha

Komentáře

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.