Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Kriminalisté pátrají po Petru Stoklasovi. Spáchal trestnou činnost pod vlivem návykové látky

Po osmadvacetiletém Petru Stoklasovi, který má trvalé bydliště v okrese Přerov, pátrají kriminalisté. Hledaný se může pohybovat na Olomoucku, Přerovsku nebo Prostějovsku. V nedávné době byl spatřen v Přerově. Podle policie může být Petr Stoklasa pomocný dělník na stavbě.

„Muže hledá Okresní soud Přerov pro předchozí trestnou činnost, které se dopustil pod vlivem návykové látky. V pátrání je od 16. listopadu 2018," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Popis hledaného
Hledaný je štíhlé 177 cm vysoké postavy, váží asi 61 kilograů. Má hnědé, krátké a rovné vlasy střižené na ježka. Oči má modré. V minulosti nosil bradku a lze předpokládat, že v současné době může mít i strniště. Mladý muž má na pravé ruce třicet centimetrů dlouhou jizvu.

Pokud můžete podat informací k místu pobytu a pohybu hledaného nebo jste s hledaným přišli do styku, volejte policii na linku 158.

Foto PČR

Štítky pátrání, muž, trestná činnost, Olomoucko, Prostějovsko, Přerovsko, Přerov, Olomoucký kraj, okres Prostějov, okres Přerov

Kriminalisté pátrají po Petru Stoklasovi. Spáchal trestnou činnost pod vlivem návykové látky  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.