Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Během víkendu se v Olomouci kradlo ve firmě na Lazcích i v rekonstruovaném domě

Během uplynulého víkendu došlo ke dvěma krádežím. Zloději operovali v jedné z olomouckých firem, ale i na půdě rekonstruovaného domu v Olomouci.

První krádež se stala někdy mezi pátečním večerem a pondělním ránem. Zloděj se vloupal do kanceláře v Olomouci, Lazcích. „Tuto prohledal a odcizil notebook, fotoaparát a tři flash disky. Zloděj napáchal škodu za 12 tisíc korun, z toho přes 5 tisíc korun poškozením," popsal policejní mluvčí Libor Hejtman.

Druhá krádež se stala také někdy během víkendu u centra v Olomouci. „Zloděj z půdy rekonstruovaného domu odcizil volně odložené dvě motorové pily, vrtáky, ocelový kartáč a páčidlo. Poškozená organizace vyčíslila škodu odcizených věcí na 17 tisíc korun," uvedl mluvčí k druhému případu.

„Oba skutky šetříme pro přečin krádež a v případě vloupání do kanceláře, navíc pro přečin poškození cizí věci. Pachatelům hrozí v případě dopadení a odsouzení trest odnětí svobody až na dvě léta," dodal Libor Hejtman.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky krádež, nářadí, Lazce, Olomouc, dům, flash disk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během víkendu se v Olomouci kradlo ve firmě na Lazcích i v rekonstruovaném domě  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.