Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Strážníci vyjižděli k namol opilým mužům krvácejících z ran na hlavách, které si způsobili pády na zem

V pátek 23. listopadu večer vyjížděli strážníci k oznámení o jednom podnapilém muži, který měl ležet před jednou z přerovských hospod a krvácet z hlavy. Když strážníci přijeli, našli opilce hned dva.

„Oba dva si na střídačku sami působili zranění nekontrolovatelnými pády. Vzhledem k jejich zranění byla na místo přivolána sanitka. Jak už to tak bývá, je často dobrý skutek po zásluze potrestán. Jeden z dvojice výtečníků se začal po nástupu do sanitky chovat agresivně a napadal zdravotníky, kteří se ho snažili ošetřit. Pro takové jednání mají naši strážníci naprosto nulové pochopení a tak následoval rychlý a nekompromisní zákrok, po němž skončil opilec v poutech. Na zdravotníky a hasiče se zkrátka nesahá," zdůraznil zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

Hlídka následně z bezpečnostního důvodu asistovala při převozu muže do nemocnice, kde se již zklidnil. Ani jeden z opilců nebyl sto provést dechovou zkoušku a stav hladiny alkoholu byli nuceni zjistit až zdravotníci. „Agresivnější z dvojice měl čtyři promile a jeho střízlivější kumpán mu sekundoval o tři desetiny nižší hladinkou. Oba následně odmítli v nemocnici setrvat a vyrazili k domovu. Během noci je již strážníci nepotkali," dodal Komínek.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Přerov

Štítky Městská policie Přerov, alkohol, agresivita, zranění, zdravotnický pracovník, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strážníci vyjižděli k namol opilým mužům krvácejících z ran na hlavách, které si způsobili pády na zem  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.