Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Policie žádá veřejnost: Poznáte na videu úvěrovou podvodnici?

Na začátku července se důvěřivý muž sešel v restauraci v centru Olomouce s ženou, s kterou měl sjednat úvěr ve výši půl milionu. Žena si do muže vzala zálohu 10 tisíc korun, už se mu však neozvala. Policie nyní žádá veřejnost o pomoc s identifikací ženy.

Dne 2.7. se sešel v restauraci Potrefená husa v centru Olomouce muž pod záminkou sjednat si s dosud neznámou ženou úvěr v hodnotě 500 tisíc korun. Ženě po domluvě a podpisu smlouvy předal zálohu ve výši 10 000 korun na vyřízení úvěru. Po několika týdnech muž ohlásil na policii, že mu žádný úvěr nebyl poskytnut a ani mu nebyla vrácena záloha. Žena s ním přestala komunikovat.

Policie se nyní obrací na veřejnost s žádá o pomoc s identifikací ženy. Jednalo se o ženu ve věku kolem 25 let s delšími blond vlasy. V době schůzky měla oblečené bílé tílko a riflovou košili.

Se svými informacemi se můžete přihlásit na telefon 974 766 699 nebo na linku 158. Také se můžete osobně dostavit na obvodní oddělení Olomouc 1 na ulici Sokolská v Olomouci.

Autoři

Štítky úvěr, policie, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie žádá veřejnost: Poznáte na videu úvěrovou podvodnici?  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.