Počasí dnes30 °C, zítra27 °C
Neděle 21. července 2024  |  Svátek má Vítězslav
Bez reklam

Policie hledá zmizelou ženu, naposledy byla viděna ve špatném psychickém stavu

Policie pátrá v rámci kraje po čtyřicetileté Kateřině Bangové z Přerovska, která odešla z místa trvalého bydliště neznámo kam. V době odchodu byla unavená a ve velmi špatném psychickém stavu.

V pondělí 14.9. bylo vyhlášeno pátrání po čtyřicetileté Kateřině Bangové z Přerovska, dnem narození 22. ledna 1975. Odešla z domu neznámo kam, podle posledních informací byla unavená a ve velmi špatném psychickém stavu. Zdánlivé stáří pohřešované odpovídá jejímu věku, je šíhlé postavy asi 165 cm vysoké a váží 65 kilogramů. Má oválný tvar hlavy zúžený směrem k bradě a rovné delší hnědé vlasy. Oči má šedé. Při odchodu měla žena na sobě černou mikinu a tepláky stejné barvy. Na nohou měla růžovo bílé boty značky Adidas.

Předpokládaný výskyt ženy je v Přerově, je ale možné, že se může pohybovat i dále od města Přerova. Policie žádá občany o spolupráci v poskytnutí jakékoli informace vedoucí k nalezení pohřešované ženy. V pracovní době, od pondělí do pátku 7.00 – 15.00 hodin, je možné volat na telefonní linku 974 778 336 nebo 974 778 337, případně kdykoliv na bezplatnou linku Policie ČR číslo 158.

Autoři

Štítky policie, okres Přerov, Adidas, Přerov, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá zmizelou ženu, naposledy byla viděna ve špatném psychickém stavu  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.