Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

VIDEO: Policisté v Olomouci ve čtvrtek provedli bezpečnostní akci zaměřenou na drogy

Ve čtvrtek 11. června v odpoledních a večerních hodinách proběhla na území města Olomouce preventivně bezpečnostní akce „SKLEPARIS“, která byla zaměřena na potírání pouliční kriminality v hanácké metropoli. Především na majetkovou trestnou činnost a toxikomanii.

„Do akce byly nasazeny téměř tři desítky policistů, a to jak policisté pořádkové policie, policisté pohotovostního a eskortního oddělení Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje, tak i kriminalisté „TOXI“ týmu Olomouc, policejní psovodi a také policejní psovod Celní služby pro Olomoucký kraj,“ říká policejní mluvčí Irena Urbánková.

Policisté zkontrolovali 7 objektů, 18 vozidel a 78 osob. Vypátrali jednu celostátně hledanou osobu, na kterou byl vydán předběžný souhlas se zadržením.

„Zjistili také jednu osobu – řidičku, u které test na omamné a psychotropní látky prokázal přítomnost metamfetaminu, realizovali čtyři osoby, podezřelé z protiprávního jednání na úseku majetkové trestné činnosti a přistihli 22 osob, které se dopustily protiprávního jednání na úseku toxikomanie,“ dodává Urbánková. Policisté se i nadále budou zaměřovat na potírání této pouliční kriminality.

VIDEO:

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, Olomouc, drogy, bezpečnostní, akce, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté v Olomouci ve čtvrtek provedli bezpečnostní akci zaměřenou na drogy  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.