Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

VIDEO: Olomoučtí policisté se v noci na sobotu zaměřili na alkohol u řidičů. Zkontrolovali jich tři stovky

O víkendu v noci z pátku na sobotu proběhla v Olomouci krajská dopravně bezpečnostní akce, v rámci které se policisté zaměřili především dodržování zákazu požívání alkoholických nápojů a jiných omamných či psychotropních látek řidiči vozidel.

Během této rozsáhlé akce, do níž byli zapojeni nejen olomoučtí dopravní policisté, ale také policisté z dálničního oddělení Kocourovec a dopravní policisté ze sousedních územních odborů, se podrobilo silniční kontrole více než tři sta řidičů.

A jaký byl výsledek? „Dohromady policisté řešili na dvě desítky přestupků. Šest řidičů se před jízdou posilnilo alkoholem, z toho ve třech případech policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Další tři řidiči se budou muset ze svého nezodpovědného jednání zodpovídat před příslušným správním orgánem. Stejně bude postupováno v případě řidiče, který je podezřelý z jízdy pod vlivem jiných návykových látek,“ říká policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky policie, Olomouc, alkohol, kontrola, řidiči, drogy, Kocourovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Olomoučtí policisté se v noci na sobotu zaměřili na alkohol u řidičů. Zkontrolovali jich tři stovky  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.