Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Při nehodě hasičské cisterny a osobního auta v Olomouci na Foerstrově ulici se zranili tři lidé

Škoda 1,6 milionu korun vznikla při sobotní srážce hasičské cisterny jedoucí k zásahu a osobního automobilu v Olomouci křižovatce ulic Foerstrova a Na Vozovce. Při nehodě se zranili tři lidé, její okolnosti vyšetřuje policie.

Nehoda se stala v sobotu krátce po 17:00 v křižovatce ulic Foerstrova a Na Vozovce. „Na místě došlo ke střetu hasičské cisterny, jejíž posádka mířila k zásahu a řidič křižovatkou projížděl ve směru k Pražské ulici za použití světelného a zvukového výstražného znamení, s řidičkou Fabie přijíždějící zprava,“ uvedla Vybíhalová.

Mluvčí hasičů Radek Buryánek sdělil, že při nehodě se zranili dva hasiči. „Zranění hasičů jsou klasifikována jako lehká. Nehoda je v šetření policie,“ uvedl Buryánek. Vybíhalová dodala, že podle prvotních informací se při nehodě zranili celkem tři lidé, kteří byli přepraveni k ošetření.

Autoři | Foto Tomáš Spáčil - FB skupina Dopravní Info Olomouc Kraj +100km (Nehody, policejní hlídky)

Štítky ČR, nehoda, hasiči, Olomouc, havárie, ŠKODA AUTO a.s., Škoda Fabia, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svedek Nehody

Pro určení viny bude podstatné objasnit, k jakému zásahu (kdo a jak byl ohrožen) hasiči jeli. Nehodu jsem viděl a dle mého názoru jeli hasiči nepřiměřeně, sám jsem byl rád, že mě v autě nesrazili. Pokud by jeli zasahovat např. k hořícímu bytu s lidmi nebo k topícímu se člověku, pak byla jejich jízda přiměřená, pokud jeli řešit nějaké méně závažné ohrožení, pak byla jejich jízda nepřiměřená. Osobně si myslím, že paní ve Fabii neměla šanci hasiče slyšet (je tam dům u Foerstrove) ani vidět (v křižovatce stála vozidla.

Pondělí, 22. června 2020, 13:03Odpovědět

Při nehodě hasičské cisterny a osobního auta v Olomouci na Foerstrově ulici se zranili tři lidé  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.