Počasí dnes21 °C, zítra27 °C
Neděle 7. července 2024  |  Svátek má Bohuslava
Bez reklam

V Nových Sadech muž demoloval byt a chtěl se zabít. Skončil na záchytce

Na policii se musela dnes po půlnoci obrátit devětapadesátiletá žena z Nových Sadů v Olomouci, protože její syn v bytě demoloval nábytek. Když policisté přijeli, muž vyskočil na parapet okna a křičel, že se chce zabít. Strážci zákona výtržníka zpacifikovali, skončil na záchytce.

Žena se na linku 158 obrátila krátce po půlnoci, protože její třiatřicetiletý syn v bytě rozbíjel nábytek. Když na místo dorazili policisté, sdělilla jim, že syn je značně opilý, agresivní a má sklony k sebepoškozování.

Policisté se vydali do bytuv pátém patře, byl otevřený a na chodbě stál muž. Jakmile je zahlédl, rozběhl se chodbou k jednomu z pokojů. Na výzvu, aby zůstal stát, nereagoval.

"Muž vběhl do pokoje k oknu, to otevřel a se slovy Chci se zabít vyskočil na parapet. Na to okamžitě zareagoval jeden z policistů. Muže se mu podařilo z okna strhnout zpět do pokoje a zabránit mu tak v jeho úmyslu vyskočit z okna," popsala zásah mluvčí policie Marie Šafářová.

Strážci zákona poté muže zajistili, dechová zkouška potvrdila 1,7 promile. Na místo přijela také zdravotnická záchranná služba a lékař rozhodl o převezení muže na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

"Během zákroku nedošlo k žádné škodě na majetku ani k újmě na zdraví. Protože oznamovatelka neuplatňovala žádnou škodu, byla událost zadokumentována a poté byl spis uložen ad acta bez dalších opatření," dodala mluvčí policie.

Na Jesenicku se syn pokusil zabít svého otce. V hlavě slyšel hlasy

Kovovým nářadím se na Jesenicku pokusil zavraždit svého otce dvaatřicetiletý muž. Otec před agresorem utíkal, ale muž ho pronásledoval. Nakonec mu na pomoc přiběhl soused. Zraněný muž putoval do nemocnice, jeho syn byl obviněn z pokusu vraždy a...

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky výtržník, alkohol, byt, záchytná stanice, policie, Nové Sady, Olomouc, záchytka, okno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Nových Sadech muž demoloval byt a chtěl se zabít. Skončil na záchytce  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.