Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Palubní kamera zachytila další automobil v protisměru. Policie teď hledá jeho řidiče

Rozum stát zůstává nad chováním neznámého řidiče, který ve čtvrtek vyrazil na dálnici D46 v protisměru. Policisté se teď obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po řidiči, který před osmou hodinou ranní projížděl mezi sjezdem na Olšany u Prostějova a čerpací stanicí „Na Babě“.

„První oznámení o jízdě po dálnici v protisměru přijala tísňová linka 158 v 7:44 hodin a následovalo několik dalších. Operační středisko na místo okamžitě vyslalo dostupné hlídky. Řidiči jedoucí po D 46 ve směru od Prostějova na Olomouc vůz zaznamenali mezi sjezdem na Olšany u Prostějova a čerpací stanicí „Na Babě“,“ potvrdila mluvčí policie Marie Šafářová.

Jedinou jasnou indicií při pátrání je kamerový záznam z palubní kamery. Z něj je patrné, že se jedná o vozidlo Volkswagen Up, bílé barvy, s cizí blíže nezjištěnou registrační značkou.

„Vůz sjel z dálnice ještě před příjezdem hlídek a odjel neznámo kam. Policisté proto žádají ostatní svědky této události, aby se přihlásili přímo na dálničním oddělení Kocourovec, popřípadě na lince 158. S ustanovením vozidla a jeho řidiče by mohly pomoci také další záznamy z palubních kamer projíždějících vozidel,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Olomoucký kraj, Policie ČR, dálnice D46, protisměr, automobil, videokamera, dálnice, Olšany u Prostějova, Volkswagen, Olomouc, Prostějov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Palubní kamera zachytila další automobil v protisměru. Policie teď hledá jeho řidiče  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.