Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

ZMIZELÍ: Milan Šimčík zmizel před více než osmi lety. Od té doby po něm policie marně pátrá

Tehdy dvaadvacetiletý Milan Šimčík zmizel 9. března 2013. Trávil večer s kamarády v Nahošovicích na Přerovsku a poté odjel na kole směrem k Dřevohosticím. Tam však nedojel. Od té doby se po něm slehla zem. Jediné, co policisté našli, bylo kolo a čepice.

„V uvedeném úseku bylo svědky spatřeno chlapcovo jízdní kolo, které posléze vrátil občan na Policii ČR,“ řekl mluvčí policie Libor Hejtman.

Policisté poté našli v poli chlapcovu zimní čepici. Prověřovali, jestli nedošlo k dopravní nehodě nebo k jiné výjimečné události, ale po důkladné prohlídce okolí se nic z toho nepotvrdilo. „Všechny informace zjištěné v průběhu pátrání po pohřešovaném byly prověřovány, postupem času jsou však minimální nebo téměř žádné,“ uvedl mluvčí.

Ihned po zmizení začaly probíhat pátrací akce. „Prohledávalo se okolí vesnice i přilehlý lesík, na kterém se podíleli i občané. Je to pro všechny záhada, neexistuje totiž ani náznak toho, že by někoho potkal," podotkl i starosta Turovic Pavel Baďura pro Olomoucký deník.

Od zmizení mladíka uběhlo více než osm let. „Případ je stále policisty sledován, zásadní posun v případu však není,“ dodal mluvčí policie.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky zmizení, kolo, policie, Přerovsko, les, okres Přerov, Nahošovice, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ZMIZELÍ: Milan Šimčík zmizel před více než osmi lety. Od té doby po něm policie marně pátrá  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.