Počasí dnes19 °C, zítra21 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Policie hledá řidiče Tesly. Z přívěsu za autem mu vypadl kus dřeva, který poškodil další vůz

Policisté pátrají po neznámém řidiči Tesly, který v pondělí 19. července kolem 16:20 projížděl po dálnici D35. U obce Dolní Újezd ve směru z Olomouce na Ostravu mu z vozíku za autem vypadl dřevěný trámek. Na něj pak najelo za ním jedoucí auto.

„Na trámek najela řidička vozidla Škoda Octavia a odhodila jej do pravého jízdního pruhu těsně před vozidlo Kia Ceed. Řidiči vozidla Kia se i přes rychlou reakci nepodařilo vyhnout trámku, najel na něj a poškodil si vozidlo,“ dodal mluvčí policie Libor Hejtman.

Policisté teď hledají svědky, kteří mohou pomoci ztotožnit řidiče. „V souvislosti s prověřováním okolností dopravní nehody se obracíme na případné svědky, kteří mají poznatky k dopravní nehodě, a pomohli by ustanovit řidiče nezjištěného osobního vozidla bílé barvy s přívěsným vozíkem, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec,“ uzavřel mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky D35, dálnice, Tesla, nehoda, Tesla Motors, Ostrava, Olomouc, Dolní Újezd, Dálnice D35, Kia, Škoda Octavia, Kia Ceed, Kocourovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Nožička

Tesla s vozíkem ? Neobvyklá souprava !!!

Sobota, 31. července 2021, 10:46Odpovědět

Policie hledá řidiče Tesly. Z přívěsu za autem mu vypadl kus dřeva, který poškodil další vůz  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.