Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 17. července 2024  |  Svátek má Martina
Bez reklam

Policie pátrá po zloději, který v Olomouci ukradl tašku a pokoušel se vybrat peníze z bankomatu

Olomoučtí policisté pátrají po muži, který 3. července okolo druhé hodiny ranní ukradl u prodejního stánku v centru Olomouce příruční pánskou tašku a pak se dvakrát v Olomouci pokusil vybrat peníze z bankomatu. Policisté hledají svědky a veřejnost žádají o spolupráci.

V ukradené tašce byl mobilní telefon, peněženka s osobními doklady, peníze a platební karta. 

"Ještě téhož dne krátce po krádeži byly za pomoci platební karty provedeny dva neúspěšné pokusy o výběr z bankomatů. Policistům se podařilo zajistit fotografie neznámého muže, který se měl o dané výběry pokoušet," uvedla mluvčí policie Petra Vaňharová.

Škoda byla téměř 15 tisíc korun. Případ policie vyšetřuje jako krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Zloději hrozí až dva roky za mřížemi.

"Pokud by někdo z občanů muže poznal nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať, prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně v Sokolské ulici, nebo telefonicky na čísle 974 766 651 či emailem na adrese ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158. Za spolupráci děkujeme," vyzvala mluvčí policie.

Neznámý zloděj ukradl ve Vrahovicích okrasnou kašnu s chlapcem a psem

Téměř dva metry vysoký plot musel překonat zloděj, který ze zahrady rodinného domu ve čtvrti Vrahovice v Prostějově ukradl okrasnou kašnu s chlapcem a psem. Škoda je téměř 4 tisíce korun. Policie hledá případné svědky a po kašně pátrá.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky zloděj, pátrání, policie, bankomat, Olomouc, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po zloději, který v Olomouci ukradl tašku a pokoušel se vybrat peníze z bankomatu  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.