Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Celníci zadrželi muže ve vlaku. Převážel stovky dávek extáze i LSD

Celníkům se podařilo ve středu odhalit cestujícího v mezinárodním rychlíku mezi Hranicemi na Přerovsku a Olomoucí, který v batohu převážel stovky gramů marihuany, tablet extáze a papírových čtverečků s psychotropní látkou LSD. Zadržený mladík už byl za trestnou činnost související s drogami dříve odsouzen.

Celníci situaci oznámili olomouckým kriminalistům, kteří se případem  ihned začali zabývat. U jedenadvacetiletého mladíka v batohu našli přes 400 gramů rostlinné sušené hmoty obsahující marihuanu, zhruba tři stovky různobarevných tablet a bezmála tři stovky papírových čtverečků s LSD.

"Kriminalisté muže podezírají, že zajištěné drogy měl v úmyslu dále distribuovat," řekl policejní mluvčí Libor Hejtman. Muži z Ostravy u soudu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od dvou do deseti let. Kriminalisté podle Hejtmana podají okresnímu státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí muže do vazby.

"Policisté muže zadrželi a následně obvinili ze zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Obviněnému muži přitěžuje, že se činu dopustil i přesto, že byl za takový čin v posledních třech letech odsouzen," uvedl Hejtman.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, drogy, marihuana, LSD, extáze, recidivista, policie, Policie ČR, Olomouc, Hranice, diethylamid kyseliny lysergové, okres Přerov, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Celníci zadrželi muže ve vlaku. Převážel stovky dávek extáze i LSD  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.