Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Muž se nepohodl s řidičem kamionu. K pomstě si vzal hasicí přístroj

Nával vzteku přemohl neznámého muže na parkovišti na okraji Olomouce. Po neshodě s řidičem kamionu se rozhodl pro pomstu. Z benzínky odcizil hasicí přístroj a okýnkem nastříkal obsah hasičáku do kabiny nákladního vozu. Případ nyní prošetřují policisté jako přestupek proti majetku.

Jedenašedesátiletého řidiče kamionu se v pondělí okolo desáté večerní zeptal cizí člověk, proč stojí na tomto místě a kdy odjede. Šofér odvětil, že se o tyto věci nemusí vůbec zajímat.

Odpověď muže zřejmě neuspokojila. Z parkoviště odešel na nedalekou čerpací stanici a po chvíli se vrátil s hasicím přístrojem v ruce. „Pootevřeným oknem a následně i otevřenými dveřmi z druhé strany, nastříkal část obsahu šestikilogramového hasicího přístroje do kabiny kamionu a zbytek na kapotu vedle stojícího nákladního auta,“ popsala sled událostí policejní mluvčí Petra Vaňharová.

Než se řidič v kabině vzpamatoval, byl už neznámý zuřivec pryč. Po muži tak začali pátrat přivolaní muži zákona, kteří navíc zjistili, že hasící přístroj na čerpací stanici odcizil. „Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na téměř 2 500 korun. Policisté jednání neznámého muže kvalifikovali jako přestupek proti majetku a občanskému soužitíl," konstatovala Petra Vaňharová.

Dvě taxikářky si vymyslely přepadení. Napálil je podvodník a obral o peníze

Olomoučtí kriminalisté v uplynulých dnech nasadili všechny síly na vyšetřování dvou loupeží, při kterých stejný pachatel dvěma taxikářkám sebral peníze. Jak se později ukázalo, v regionu nezačal operovat nový nebezpečný lupič, ale obě ženy si...

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, auto, přestupek, kamion, hasicí přístroj, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se nepohodl s řidičem kamionu. K pomstě si vzal hasicí přístroj  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.