Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Policie pátrala po dvojici, která si přivlastnila ztracenou obálku s tržbou

Mezi samoobslužnými pokladnami vytratil pracovník přerovského Tesca v Kojetínské ulici obálku s padesátitisícovou tržbou. Muž a žena, kteří stáli nedaleko mu však obálku nevrátili, naopak s lehce nabytou hotovostí odešli pryč.

31. srpna krátce před jedenadvacátou hodinou ztratil zaměstnanec Tesca plátěný pytlík s tržbou ve výši necelých 53 000 Kč. Ke ztrátě došlo v prostoru samoobslužných pokladen, když muž přecházel od pokladen směrem k informacím. Kvůli krádeži obálky policisté zajistili kamerové záznamy.

Na nich je zachycen muž v tmavém tričku a červených kraťasech. Na nohách má tmavé ponožky a tmavé nazouváky. Má krátce střižené tmavé vlasy, na obličeji roušku a na levé paži přes celou délku až po loket má tmavé tetování s takzvaným tribal motivem.

„Na záznamu je společně s mužem žena, oblečená do tmavé bundy a květovaných legín, která drží v levé ruce nákupní tašku červené barvy.  Žena má nápadný světlý melír s odrostem tmavých vlasů, je menší zavalité postavy a při chůzi se nápadně houpe,“ řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová s tím, že policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu zatajení věci.

„Vzhledem k tomu, že se nám doposud nepodařilo zjistit jejich totožnost, obracíme se s žádostí o pomoc na veřejnost. Pokud by muže a ženu na zachycených fotografiích a záznamu někdo poznal, sdělte nám prosím jakékoliv informace na bezplatnou linku 158 nebo na telefon 974 778 791, případně mobil 728 198 384,“ uvedla Zajícová.

Po pár dnech po zevřejnění výzvy se na policii obrátili svědci a totožnost osob zachycených na záznamu se podařilo zjistit.

Mladý lupič z Přerovska kvůli krabičce cigaret skončil ve vazbě. Hrozí mu deset let

Dvě trafikantky přepadl u vlakového nádraží v Přerově koncem minulého týdne během půl hodiny dvaadvacetiletý mladík z Přerovska. V prvním případě ho zahnali svědci, ve druhém po šarvátce ukradl krabičku cigaret. Protože byl za loupeže již...

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, obchod, krádež, tržba, Tesco, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jirka Válek

Je tam nějak černo.

Sobota, 18. září 2021, 11:16Odpovědět

Lenka Kuchařová

Klasika.To je někdo tak naivní a čeká,že tito lidé vrátí takovou nemalou částku?Všemožné soc. dávky jim přece nemohou stačit,zvláště když cigarety a alkohol výrazně podražily.....

Sobota, 18. září 2021, 10:46Odpovědět

Policie pátrala po dvojici, která si přivlastnila ztracenou obálku s tržbou  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.