Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Úspěšné pětidenní pátrání na severu kraje. Pohřešovaný je v pořádku

Po pěti dnech se podařilo policistům najít devětačtyřicetiletého muže z Jesenicka, který rodině vzkázal, že si ublíží. Černé scénáře se naštěstí nenaplnily. Do akce se zapojily desítky profesionálů i vrtulník a v pondělí pohřešovaného vypátrali v oblasti Hanušovic.

Pohřešovaný muž zaslal ve čtvrtek rodině zprávu, že si ublíží. V obavách o jeho zdraví a život se pak jeho blízcí obrátili na policii.

„Telefony má nedostupné. Ve čtvrtek v dopoledních hodinách se pohyboval v rámci celého okresu Jeseník. Naposledy byl viděn ve čtvrtek po poledni v obci Lipová-Lázně. Může se pohybovat ve svém vozidle tovární značky Škoda Octavia," uvedla při zahájení pátrání mluvčí policie Marie Šafářová.

Akce byla nakonec úspěšná. Během víkendu se do pátrání zapojili také policisté ze sousedního okresu Šumperk. Od čtvrtka do pondělí desítky policistů včetně psovodů se služebními psy propátrávali na základě získaných poznatků nejrůznější lokality. V pondělí byla požádána o spolupráci také Letecká služba, která vrtulníkem monitorovala těžko přístupný terén.

„Ve večerních hodinách v pondělí 4. října nakonec pohřešovaného muže policisté vypátrali na Hanušovicku. Byl v pořádku, bez jakékoli újmy na zdraví,“ informovala policejní mluvčí Šafářová.

Senior se řítil po Olomouci rychlostí 112 kilometrů v hodině. Hrozí mu pokuta a zákaz řízení

Řidiče, který se po jedné z hlavních ulic v Olomouci řítil rychlostí přes 110 kilometrů v hodině, přistihli při dopravní akci zdejší policisté. Jejich překvapení bylo o to větší, když za volantem našli sedmasedmdesátiletého seniora.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky pohřešovaný, pátrání, policie, Jeseník, okres Jeseník, Hanušovice, Škoda Octavia, Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Úspěšné pětidenní pátrání na severu kraje. Pohřešovaný je v pořádku  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.