Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Židlí do hlavy a rozbitý stůl. Bitku v restauraci ukončili policisté

Tvrdá bitka a demolice nábytku se strhla v restauraci v Hanušovicích na Šumpersku. Podnapilý agresor napadl muže, který se mu snažil domluvit. Konflikt eskaloval ránou židlí do hlavy a na místě museli zasahovat policisté. Útočník je nyní podezřelý z trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví.

Sedmatřicetiletý muž ve čtvrtek odpoledne urážel ostatní hosty hanušovické restaurace. „Jeden z hostů se jej pokusil zklidnit. Došlo mezi nimi k drobné strkanici, přičemž podezřelý vzal dřevěnou židli, kterou protivníka udeřil do hlavy. Poté se mezi nimi strhla rvačka, při které vzal za své jeden ze stolů v restauraci,“ informovala o ostré potyčce na severu kraje policejní mluvčí Marie Šafářová.

Na místo tak zamířili policisté, kteří opilého útočníka zadrželi a dechovou zkouškou u něj zjistili 1,15 promile alkoholu. „Po lékařské prohlídce jej pak policisté umístili do policejní cely. Poškozený při tomto incidentu utrpěl zranění v oblasti hlavy, ale ošetření nežádal,“ informovala o stavu druhého účastníka rvačky Šafářová. Agresorovi z Hanušovic nyní trest odnětí svobody na šest měsíců až tři roky.

Opilá řidička nabourala v Olomouci do tramvaje. Nadýchala 1,5 promile

Při odbočování vlevo přehlédla v Olomouci opilá řidička tramvaj a narazila do ní. Nadýchala kolem 1,5 promile alkoholu a museli ji ošetřit lékaři. Nikdo další zraněný nebyl. Škoda je kolem 350 tisíc korun, ženě hrozí vězení, vysoká pokuta a zákaz...

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Krimi, napadení, ublížení na zdraví, bitka, alkohol, Hanušovice, Šumperk, Policie ČR, restaurace, okres Šumperk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Židlí do hlavy a rozbitý stůl. Bitku v restauraci ukončili policisté  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.