Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Muž při práci u domu překážel sousedovi. Po hádce do něj nacouval autem

Sousedský spor na Šumpersku přerostl až v pokus o těžké ublížení na zdraví. Sedmapadesátiletý agresor nacouval autem do souseda, který mu chvíli překážel v cestě. Muži za nebezpečný čin hrozí odnětí svobody na tři až deset let.

V neděli projížděl muž v Loučné nad Desnou se svým synem po příjezdové cestě k domům, silnici však křídlem branky přehradil jeho soused. „To se muži nelíbilo, vyskočil z auta a začal jej slovně napadat a častovat vulgárními výrazy. Došlo mezi nimi také na krátkou strkanici. Do toho se vložil syn agresivního muže, který vystoupil z vozu a snažil se otce uklidnit,“ popsala sled událostí policejní mluvčí Marie Šafářová.

Celou situaci má policie k dispozici na videozáznamu. Po zdánlivém uklidnění hádky nasedl řidič zpět do auta a poodjel. „Pak však zařadil zpátečku a úmyslně prudce nacouval do nic netušícího souseda, kterého srazil na zem a zranil jej. Poškozený proto na místo přivolal policisty a také zdravotnickou záchrannou službu,“ uvedla Šafářová s tím, že zraněného muže převezla sanitka na ošetření převezla do šumperské nemocnice.

Celý incident budou nyní vyšetřovat kriminalisté. „Sedmapadesátiletého muže obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a přečinu výtržnictví,“ informovala mluvčí Marie Šafářová.

Opilá řidička vypadla v Olomouci z auta na ulici. Pak utekla z nemocnice

Namol opilá řidička vypadla v Olomouci z auta na ulici a poranila si hlavu. Čtyřiapadesátiletou ženu lékaři převezli do nemocnice, odkud však utekla. Policisté ji vypátrali opodál, ženě nyní hrozí až rok vězení, vysoká pokuta a zákaz řízení.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Stanislav Heloňa

Štítky Krimi, auto, napadení, ublížení na zdraví, trestný čin, Policie ČR, Šumperk, okres Šumperk, Loučná nad Desnou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž při práci u domu překážel sousedovi. Po hádce do něj nacouval autem  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.