Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Tragické ráno na rušné silnici do Přerova. Seniorku srazil Mercedes

K tragické nehodě vyjížděli v pátek ráno policisté a záchranáři na Přerovsku. Smrtelná zranění utrpěla při srážce s autem seniorka, která přecházela přes rušný čtyřproudový tah Horní Mostěnice – Přerov.

„Po silnici I/55 jel ve vozidle značky Mercedes ve směru do centra Přerova od Horní Moštěnice starší muž v levém jízdním pruhu. Dle prvotních informací vstoupila seniorka vozidlu do jízdní dráhy z levé strany ze středového ostrůvku u odbočky na Lověšice a došlo ke střetu,“ informovala mluvčí Policie ČR Miluše Zajícová.

O život zraněné ženy na místě dlouho bojovala posádka záchranné služby, i přes veškeré snahy se seniorku nepodařilo zachránit. „Utrpěla těžká zranění, záchranáři prováděli zhruba třicetiminutovou resuscitaci. Vzhledem k tomu stavu a ke zraněním, které byly neslučitelné se životem, musel lékař konstatovat smrt,“ uvedla za Zdravotnickou záchrannou službu Olomouckého kraje Lucie Mikisková.

U řidiče byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. „Hmotná škoda byla předběžně stanovena na 200 000 Kč. Přesné okolnosti a příčina této tragické dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ doplnila policejní mluvčí Zajícová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Stanislav Heloňa

Štítky Doprava, nehoda, chodec, osobní auto, policie, IZS, záchranka, záchranáři, Přerov, Mercedes-Benz, okres Přerov, Policie České republiky, Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje, Horní Moštěnice, Přerov III-Lověšice, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragické ráno na rušné silnici do Přerova. Seniorku srazil Mercedes  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.