Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

V ordinaci s 1,2 promile. Lékařka zavolala policii na opilou zdravotnici

Z ohrožení pod vlivem návykové látky podezírají přerovští policisté zdravotní sestru, která v opilosti odebírala krev pacientům. Měření alkoholu v dechu ukázalo hodnoty přes jedno promile, na zdravotnici upozornila policii lékařka.

Na tísňovou linku volala v pondělí ráno před osmou hodinou lékařka z Přerova, která pojala podezření, že zdravotní sestra odebírající krev pacientům, je pod vlivem alkoholu.

„Po příjezdu policejní hlídky na místo se zdravotní sestra dobrovolně podrobila dechové zkoušce, a ta měla pozitivní výsledek 1,19 promile. Opakovaným měřením byla zjištěna hodnota 1,25 promile,“ informovala policejní mluvčí Marie Šafářová.

Incident bude mít podle policistů zřejmě vážnější důsledky. „Žena vykonávala ve stavu vylučujícím způsobilost, který si přivodila vlivem návykové látky, zaměstnání, při němž mohla ohrozit život či zdraví lidí nebo způsobit značnou škodu na majetku,“ vysvětlila mluvčí Šafářová s tím, že ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Opilý cyklista jel v Zábřehu bez držení a telefonoval. Po pádu byl v bezvědomí

Bez držení a s telefonem u ucha havaroval v Zábřehu opilý cyklista poté, co se mu přední kolo dostalo do smyku. Po tvrdém pádu na silnici dokonce chvíli zůstal v bezvědomí. Měl kolem dvou promile alkoholu. Jeho jízdní kolo ani nemělo brzdy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Krimi, alkohol, práce, zdravotní sestra, lékařka, Přerov, Policie ČR, drogy, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V ordinaci s 1,2 promile. Lékařka zavolala policii na opilou zdravotnici  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.