Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Domácí popíjení se v Šumperku zvrhlo v pokus o vraždu. Žena pobodala přítele

V nebezpečný útok a pokus o vraždu se zvrtnul sobotní večer v jednom ze šumperských paneláků. Dvaačtyřicetiletá žena zaútočila nožem na svého přítele a ten skončil v ohrožení života v nemocnici. Motiv je podle kriminalistů zatím neznámý, stíhané ženě hrozí deset až osmnáct let vězení.

Večerní popíjení alkoholických nápojů se pro pár v šumperském bytě vyvinulo hrůzným směrem. Dvaačtyřicetiletá žena nožem způsobila svému stejně starému partnerovi život ohrožující bodnořezná poranění. Muž si ještě zvládl přivolat pomoc a putoval do šumperské nemocnice.

O události se poté dozvěděli policisté a okamžitě vyrazili incident prověřit. „Následně po zjištěných informacích na místě zadrželi ženu a přivolali krajské kolegy, kteří si případ převzali. Ti po příjezdu provedli podrobné ohledání místa činu a zajištění stop. Motiv činu zůstává v šetření. Žena nejprve popírala, že by na přítele zaútočila, ale nakonec se k činu doznala,“ uvedl mluvčí Policie ČR Libor Hejtman.

Soud akceptoval návrh kriminalistů na vzetí ženy do vazby a poslal ji za mříže. „Žena nebyla v minulosti trestně stíhaná. Obviněné hrozí za zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu trest odnětí svobody na deset až osmnáct let,“ konstatoval policejní mluvčí Hejtman.

Muž při práci u domu překážel sousedovi. Po hádce do něj nacouval autem

Sousedský spor na Šumpersku přerostl až v pokus o těžké ublížení na zdraví. Sedmapadesátiletý agresor nacouval autem do souseda, který mu chvíli překážel v cestě. Muži za nebezpečný čin hrozí odnětí svobody na tři až deset let.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Stanislav Heloňa

Štítky Krimi, alkohol, pokus o vraždu, vražda, Policie ČR, Šumperk, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Domácí popíjení se v Šumperku zvrhlo v pokus o vraždu. Žena pobodala přítele  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.