Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Zloděj pokazil rodině z Olomouce Vánoce. Ze sklepa ukradl dárky včetně plyšáka

Smutné Vánoce měla mladá rodina z Olomouce, které neznámý zloděj na sídlišti u výpadovky na Brno ukradl ze sklepní kóje dárky. Zmizely panenky, autíčka, autodráhy a dokonce i jeden plyšák. Škoda je 5 tisíc korun, po pacholkovi, který dárky ukradl, policie pátrá.

"Na Štědrý den se obrátil na olomoucké policisty čtyřiadvacetiletý muž s tím, že se mu do jeho sklepní kóje v bytovém domě na ulici Brněnské v Olomouci někdo vloupal. Zloděj z kóje odcizil dárky pro děti v hodnotě asi 5 tisíc korun. Jednalo se o panenky, autíčka, autodráhy a jednoho plyšáka," potvrdila mluvčí policie Marie Šafářová.

Policie již začala případ vyšetřovat pro krádež a porušování domovní svobody. "Za to lze dle trestního zákoníku uložit trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta," podotkla mluvčí.

Kvůli lidem bez domova bude prostějovské lázně hlídat trojice kamer

Kvůli lidem bez domova se radnice v Prostějově rozhodla, že prostor před městskými lázněmi a vstupní haly bude monitorovat kamerový sytém. V poslední době se zde množí drobné krádeže, někdo se dokonce vloupal do zdejšího kadeřnictví.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Olomouc, plyšák, Vánoce, policie, Brno, Štědrý den

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

Od té doby, co u nás v paneláku řádili ve sklepě zloději,tak tam nedávám ani zavařeniny.U nás se stále žije podle pravidla,které se používalo za totality :,,kdo nekrade okrádá rodinu ".Když krade Babiš tak to mnoha lidem nevadí,protože nevidí,že jim díky tomu ubývají peníze z jejich peněženky,ale když někomu ukradne darebák před Vánocemi dárky ze sklepa,tak je to mnohem citelnější.....

Neděle, 26. prosince 2021, 18:11Odpovědět

Zloděj pokazil rodině z Olomouce Vánoce. Ze sklepa ukradl dárky včetně plyšáka  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.