Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Vánočního medvěda v centru Olomouce rozlámali nad ránem výtržníci

Svítícího medvěda na olomouckého Dolním náměstí zdemolovala dvojice mužů, které se vánoční dekorace stala trnem v oku v sobotu okolo čtvrté hodiny ráno. Za zničení pro návštěvníky zimního jarmarku oblíbené atrakce jsou podezřelí ze spáchání přestupku proti majetku.

Pozornost hlídky městské policie upoutala v sobotu nad ránem dvojice výtržníků, kteří se pustili do ničení vánoční výzdoby před jednou z olomouckých kaváren. „Muži si troufli na bezbranného medvěda, který jejich útok odnesl až tak, že mu přestala svítit jedna noha. Jakmile byla ráno kavárna otevřena, tak byl kontaktován její spolumajitel, aby dodal vyčíslení škody,“ informoval mluvčí Městské policie Olomouc Petr Čunderle.

Osvětlený a necelé dva metry vysoký medvěd byl během zimního jarmarku oblíbenou atrakcí návštěvníků centra Olomouce, kteří se s ním rádi fotili.  „Co dotyčné k ničení výzdoby vedlo, budou později vysvětlovat před správním orgánem, kterému bude vše oznámeno pro podezření ze spáchání přestupku proti majetku,“ dodal za městskou policii Čunderle.

Zloděj pokazil rodině z Olomouce Vánoce. Ze sklepa ukradl dárky včetně plyšáka

Smutné Vánoce měla mladá rodina z Olomouce, které neznámý zloděj na sídlišti u výpadovky na Brno ukradl ze sklepní kóje dárky. Zmizely panenky, autíčka, autodráhy a dokonce i jeden plyšák. Škoda je 5 tisíc korun, po pacholkovi, který dárky ukradl,...

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Olomouc, FB Lukáš Hlaváček

Štítky Krimi, majetek, poškození, Městská policie Olomouc, Vánoce, Olomouc, medvěd, obecní policie, kavárna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Vánočního medvěda v centru Olomouce rozlámali nad ránem výtržníci  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.