Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Bez placení přes pokladny. Mladíka přitom soud trestal za krádež loni i předloni

Ani dvě odsouzení za krádež z roku 2020 a 2021 zřejmě nenapravily mladíka, kterého zadržela s nezaplaceným zbožím ostraha supermarketu v Zábřehu. Devatenáctiletý muž si chtěl odnést vodu po holení, jeho snahy o útěk zastavili až přivolaní policisté.

Neúspěšný pokus pronést balení vody po holení a toaletní vody ukryté v kalhotách absolvoval mladý recidivista v neděli večer v jedné z prodejen v Zábřehu na Šumpersku. S nezaplaceným zbožím v hodnotě okolo šesti set korun jej zastavila ostraha supermarketu, mladík ale krabičky odmítl vrátit. Místo toho se snažil z místa utéct. „Přitom začal ostrahu fyzicky napadat. Zklidnit ho museli až policisté, před kterými se také snažil utéct, a z tohoto důvodu policisté použili donucovací prostředky,“ sdělil k incidentu policejní mluvčí Libor Hejtman.

Devatenáctiletému nepoctivci nyní za přečin krádeže hrozí až tři roky za mřížemi. „Policisté dalším šetřením zjistili, že mladík nekradl poprvé. V roce 2020 a 2021 byl za krádež odsouzen Okresním soudem v Šumperku,“ podotkl Hejtman.

U Tří Dvorů řidič sjel ze silnice, zastavil, znovu se rozjel a narazil do stromu. Test na alkohol a drogy odmítl

Po podivné jízdě skončil u obce Tři Dvory na Olomoucku ve stromě u potoka čtyřiačtyřicetiletý řidič. Nejprve s autem sjel ze silnice, pak se zastavil, znovu se rozjel a narazil do stromu. Řidič odmítl test na alkohol i drogy, nyní mu hrozí až...

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Stanislav Heloňa

Štítky Krimi, krádež, obchod, Zábřeh, Šumperk, Policie ČR, okres Šumperk

Bez placení přes pokladny. Mladíka přitom soud trestal za krádež loni i předloni  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.