Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

V Přerově zapomněl na zastávce tašku s nákupem a 50 tisíci. Po návratu byla pryč

Velmi nákladná byla nedělní cesta mezi Přerovem a Lipníkem nad Bečvou pro staršího muže, který v okresním městě zapomněl na zastávce tašku. V ní si totiž vezl kromě malého nákupu také padesát tisíc korun. Po návratu zpět už kabela na místě nebyla. Případ nyní řeší policie.

Starší muž čekal na autobus v přerovské Dvořákově ulici nedaleko nemocnice. Vedle lavičky si odložil tašku s drobným nákupem a obálkou, ve které bylo padesát tisíc korun. Na své hodnotné zavazadlo ale při nastupování do autobusu zapomněl a odjel do Lipníku nad Bečvou. Muž si brzy uvědomil, že tašku postrádá a vrátil se zpět do Přerova.

„Bohužel bylo příliš pozdě, protože si ji neznámý lapka přivlastnil a odnesl. Poškozený se tedy obrátil na policii, kde uvedl, co se mu přihodilo,“ řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová s tím, že probíhá pátrání po nepoctivém nálezci, který je podezřelý ze spáchání trestného činu zatajení věci.

VIDEO: Kvůli explozi toalety v Přerově policie pátrá po skupince mladíků. Poznáte je?

V souvislosti s explozí toalety v Přerově policie pátrá po skupince mladíků. Kabinka vybuchla loni na Silvestra v ulici Čechova těsně po osmé večer. Někdo ji zapálil, toaleta se pak roztříštila na několik kusů. Nikdo nebyl zraněn, škoda je 20...

Hodnocení článku je 58 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Denisa Albaniová

Štítky Krimi, peníze, zatajení věci, Přerov, Policie ČR, Lipník nad Bečvou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Přerově zapomněl na zastávce tašku s nákupem a 50 tisíci. Po návratu byla pryč  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.