Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

VIDEO: Policie hledá zloděje, který v olomouckých obchodech kradl drahé parfémy

Policie pátrá po zloději, který v posledních dnech minulého roku kradl v olomouckých obchodech drahé parfémy a zachytily ho bezpečnostní kamery. Škoda je kolem 20 tisíc korun. Pokud by někdo zloděje poznal, ať se obrátí na policii.

"V pátek 31. prosince krátce před půl druhou odpoledne přijali olomoučtí policisté oznámení o krádeži zboží v jedné z olomouckých parfumérií. Neznámý pachatel způsobil škodu za zhruba 18 tisíc korun. Mimo tento případ šetří policisté ještě další dvě krádeže parfémů za několik tisíc korun, ke kterým došlo ve středu 29. prosince a v pátek 31. prosince 2021 v drogerii v jednom z olomouckých nákupních center," uvedla mluvčí policie Petra Vaňharová.

Kriminalistům se podařilo zajistit kamerové záznamy, na nichž je muž zachycen, a vyšlo najevo, že jde o stejného pachatele.

"Pokud by někdo muže poznal nebo by disponoval informacemi, které by pomohly ke zjištění jeho totožnosti, ať neprodleně kontaktuje policisty na kterékoliv policejní služebně, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158. Děkujeme za spolupráci," vyzvala mluvčí.

Policisté případ prověřují pro krádež, za kterou hrozí až dva roky vězení.

VIDEO: Kvůli explozi toalety v Přerově policie pátrá po skupince mladíků. Poznáte je?

V souvislosti s explozí toalety v Přerově policie pátrá po skupince mladíků. Kabinka vybuchla loni na Silvestra v ulici Čechova těsně po osmé večer. Někdo ji zapálil, toaleta se pak roztříštila na několik kusů. Nikdo nebyl zraněn, škoda je 20...

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, zloděj, parfém, ochody, nákupní centrum, kamera, policie, Olomouc, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie hledá zloděje, který v olomouckých obchodech kradl drahé parfémy  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.