Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

VIDEO: Kvůli explozi toalety v Přerově policie pátrá po skupince mladíků. Poznáte je?

V souvislosti s explozí toalety v Přerově policie pátrá po skupince mladíků. Kabinka vybuchla loni na Silvestra v ulici Čechova těsně po osmé večer. Někdo ji zapálil, toaleta se pak roztříštila na několik kusů. Nikdo nebyl zraněn, škoda je 20 tisíc korun.

TOI TOI kabinka v ulici Čechova v Přerově byla vedle budovy Galerie Přerov. "K explozi došlo ve 20:05 hodin po vhození zapáleného předmětu, po němž se toaleta roztříštila na několik kusů, a ty poškodily plechovou stěnu vedle stojící uni buňky sloužící k testování osob na COVID," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Škoda je zatím 20 tisíc korun, policie případ vyšetřuje pro trestný čin poškození cizí věci.

"V souvislosti s šetřením případu jsme zajistili kamerové záznamy, na kterých je zachycena šestičlenná skupina mladíků. Vzhledem k tomu, že se nám doposud nepodařilo zjistit jejich totožnost, obracíme se s žádostí o pomoc na veřejnost. Pokud byste na záznamu nebo fotografii poznali některého z mladíků, kteří by nám svou výpovědí mohli pomoci s objasněním události, prosíme o sdělení jakýchkoliv informací na bezplatnou linku 158 nebo na telefon 974 778 651 případně 974 778 677," vyzvala mluvčí policie.

Policie hledá zloděje kabelky ze Šantovky. Pachatele má na několika záběrech

Krádeží kabelky vznikla jedné ze zákaznic olomoucké nákupní galerie Šantovka škoda okolo 65 tisíc korun. Policie má k dispozici řadu kamerových záznamů pachatele a ženy, která ho doprovázela. Pro zjištění totožnosti neznámých osob žádají policisté o...

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, exploze, toaleta, svědci, silvestr, Čechova, Přerov, policie, GALERIE Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kvůli explozi toalety v Přerově policie pátrá po skupince mladíků. Poznáte je?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.