Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Policie pátrá po muži, který byl ve vlaku do Uničova. Ztratil se tam notebook

V souvislosti s krádeží ve vlaku mezi stanicemi Olomouc a Uničov policie pátrá po neznámém muži, který tímto spojem cestoval. Okradená žena si za jízdy odskočila na toaletu a nechala na sedačce batoh. Po návratu zjistila, že chybí notebook.

Žena jela vlakem mezi železničními stanicemi Olomouc a Uničov v úterý 8. února 2022 po 18. hodině. "Neznámý pachatel využil chvilky, když si odskočila na toaletu a bez dozoru nechala na sedačce batoh. Po návratu zjistila, že jí chybí notebook v hodnotě 11 tisíc korun, který měla uvnitř. Ve stejném vagonu s ní cestovali další dva muži ve věku přibližně 30 let, kteří vystoupili na zastávce Uničov," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Policie zahájila vyšetřování pro trestný čin krádež a má k dispozici fotografii jednoho z mužů, který by mohl přispět k objasnění celého případu.

"Jeho totožnost se nám doposud nepodařilo odhalit. Proto se s prosbou o poskytnutí informací k tomuto muži obracíme na veřejnost. Veškeré poznatky lze sdělit na bezplatnou linku 158 nebo je možné kontaktovat policii na telefonu 974 778 792 v pracovní době od 7 do 15 hodin, případně ponechat informace na stálé službě na telefonu 974 778 701," vyzvala mluvčí policie.

VIDEO: Policie hledá zloděje, který v olomouckých obchodech kradl drahé parfémy

Policie pátrá po zloději, který v posledních dnech minulého roku kradl v olomouckých obchodech drahé parfémy a zachytily ho bezpečnostní kamery. Škoda je kolem 20 tisíc korun. Pokud by někdo zloděje poznal, ať se obrátí na policii.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, vlak, krádež, notebook, muž, totožnost, žena, batoh, Uničov, Olomouc, policie

Policie pátrá po muži, který byl ve vlaku do Uničova. Ztratil se tam notebook  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.