Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

VIDEO: V souvislosti se ztracenou peněženkou policie pátrá po muži z Rapotína

V souvislosti se ztracenou peněženkou policie pátrá po muži z Rapotína na Šumpersku. V neděli před polednem někdo sebral peněženku s hotovostí kolem 2500 korun a s platebními kartami. Ty ještě ten samý den požil k několika platbám. Pokud by někdo muže poznal, policie žádá, ať se přihlásí.

Případ se stal v neděli 27. února mezi 11. a 12. hodinou. "Zatím neznámý pachatel si přisvojil peněženku, kterou její majitel vytratil v ulici Šumperské v Rapotíně. V peněžence byly mimo dokladů a hotovosti kolem 2500 korun také platební karty, které byly ještě ten samý den užity k neoprávněným platbám," popsala mluvčí policie Marie Šafářová.

Případ vyšetřují policisté z obvodního oddělení ve Velkých Losinách, kteří žádají veřejnost o spolupráci. "K řádnému objasnění případu by jim mohl pomoci muž zachycený na kamerových záznamech. S informacemi k totožnosti muže z kamerových záznamů je možné obrátit se na bezplatnou linku 158 nebo na kteroukoli policejní služebnu," vyzvala mluvčí policie. 

Policie pátrá po muži, který byl ve vlaku do Uničova. Ztratil se tam notebook

V souvislosti s krádeží ve vlaku mezi stanicemi Olomouc a Uničov policie pátrá po neznámém muži, který tímto spojem cestoval. Okradená žena si za jízdy odskočila na toaletu a nechala na sedačce batoh. Po návratu zjistila, že chybí notebook.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, zloděj, peněženka, karta, policie, Rapotín, Šumperk, okres Šumperk, Velké Losiny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: V souvislosti se ztracenou peněženkou policie pátrá po muži z Rapotína  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.