Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

VIDEO: Policie pátrá po ženě ze Šumperka kvůli trestnému činu proti měně a platebním prostředkům

Kriminalisté, kteří vyšetřují trestný čin proti měně a platebním prostředkům, pátrají po ženě, která by mohla pomoci s objasněním celého případu jako důležitá svědkyně. Ženu žádají, aby se přihlásila. Obrátili se zároveň na veřejnost, zda ženu zachycenou ve směnárně v centru Šumperka nezná. Lidé mohou volat na linku 158.

"Kriminalisté z odboru hospodářské kriminality Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje prověřují trestný čin proti měně a platebním prostředkům. S jeho objasněním by jim mohla významně pomoci důležitá svědkyně, kterou ve čtvrtek 4. listopadu 2021 po poledni zachytily kamery v Šumperku na Hlavní třídě. Žádáme tuto svědkyni, aby se přihlásila," vyzval mluvčí policie Libor Hejtman.

Kriminalisté se zároveň obrací na veřejnost, pokud by někdo ženu poznal nebo znal její místo pobytu, aby kontaktoval linku 158.

"Případně se můžete spojit přímo s kriminalisty z odboru hospodářské kriminality krajského ředitelství na telefonu 974 761 495. Za spolupráci děkujeme," požádal mluvčí policie.

PÁTRÁNÍ: Před devíti lety zmizel na Přerovsku dvaadvacetiletý mladík. Policie hledá nové stopy

Už devět let uplynulo od chvíle, kdy se na Přerovsku ztratil Milan Šimčík. Svědci ho naposledy viděli v obci Nahošovice, kde před půlnocí nasedl na modré kolo značky Lady a odjel směrem na Dřevohostice. Policie nyní žádá veřejnost, zda si...

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, žena, směnárna, karta, policie, Šumperk, trestný čin, Olomoucký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie pátrá po ženě ze Šumperka kvůli trestnému činu proti měně a platebním prostředkům  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.