Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

VIDEO: Kamery zachytily zloděje, jak přelézá plot. Z domu v Přerově ukradl peníze

Bezpečnostní kamery zachytily zloděje, který v Přerově přelezl plot u jednoho z rodinných domů, zadem se dostal dovnitř a z ložnice ukradl sedm tisíc korun. Policie žádá veřejnost, pokud by někdo zloděje poznal, ať se přihlásí například na lince 158.

Krádež se stala v ulici Lančíkových v Přerově 1. března letošního roku. "Neznámý pachatel přeskočil pár minut před polednem pletivový plot a uzavřenými, ale neuzamčenými dveřmi ze zadní strany domu neoprávněně vstoupil do přízemí, kde v ložnici odcizil finanční hotovost sedm tisíc korun a dům stejnou cestou opustil," popsala mluvčí policie Miluše Zajícová.

Obyvatelka domu byla v tu chvíli na zahradě. Policie případ vyšetřuje pro trestné činy krádež a porušování domovní svobody.

"V souvislosti s šetřením případu jsme zajistili kamerové záznamy z ulice Lančíkových v Přerově, na kterých je pachatel zachycen. Vzhledem k tomu, že se nám doposud nepodařilo zjistit jeho totožnost, obracíme se s žádostí o pomoc na veřejnost. Prosíme o sdělení jakýchkoliv informací, které by vedly k jeho ztotožnění, na bezplatnou linku 158 nebo na telefon 974 778 651," vyzvala mluvčí policie.

VIDEO: V Olomouci zloděj napadl ostrahu supermarketu. Zachytily ho kamery

Policie pátrá po zloději, který v olomouckém supermarketu ukradl láhev alkoholu a poté před obchodem napadl ostrahu. Policie se obrací na veřejnost, zda nezná útočníkovu totožnost. Lidé mohou zavolat například na bezplatnou linku 158.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pátrání, zloděj, plot, rodinný dům, krádež, policie, Přerov, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kamery zachytily zloděje, jak přelézá plot. Z domu v Přerově ukradl peníze  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.