Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Policie obvinila seniora z pokusu o vraždu. V Olomouci napadl obsluhu herny

, aktualizováno 21. května 2022, 18:54

Během chvíle se policistům v pátek večer podařilo dopadnout třiasedmdesátiletého násilníka, který napadl obsluhu herny na Masarykově třídě v Olomouci. Žena skončila v nemocnici, pachatel je v cele a policie ho obvinila z pokusu o vraždu. Hrozí mu dvacet let nebo výjimečný trest.

Případ se stal v pátek večer v herně na Masarykově třídě v Olomouci. "Neznámý pachatel napadl obsluhu herny, která se v té době nacházela na místě. Po útoku byla vážně zraněná žena převezena do nemocnice. Do pátrání po pachateli byly okamžitě nasazeny veškeré síly a prostředky a muže podezřelého z napadení se nedlouho poté podařilo zadržet," potvrdila mluvčí polici Miluše Zajícová.

Policie zahájila trestní řízení pro zvlášť závažný zločin pokus vraždy. "V současné době probíhají procesní úkony a zjišťují se další okolnosti tohoto závažného skutku," dodala mluvčí policie.

Za loňskou vraždu čtyřiaosmdesátileté ženy v rodinném domě v olomoucké městské části Nedvězí dostal u olomouckého krajského soudu jednačtyřicetiletý Pavel Valha 18,5 roku vězení. Muž bydlel v sousedství a poté, co ho žena vyrušila při vloupání,...

V sobotu odpoledne policie třiasedmdesátiletého muže obvinila ze zvlášť závažného zločinu vražda ve stádiu pokusu. Hrozí mu trest vězení od 15 do 20 let, případně výjimečný trest. "V současné době se obviněný nachází v policejní cele, kdy nadále probíhají další procesní úkony," uvedla v sobotu v podvečer mluvčí policie.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky vražda, pokus, herna, obsluha, zatčení, cela, policie, Olomocu, Olomouc, pokus o vraždu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie obvinila seniora z pokusu o vraždu. V Olomouci napadl obsluhu herny  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.