Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Žena čtvrt roku nechtěla odejít z pronajatého bytu. Po odstěhování zmizel nábytek, žaluzie i prkénko z WC

Takřka tři měsíce nemohla majitelka bytu v Šumperku dosáhnout vystěhování nájemkyně ze své nemovitosti. Když dvaatřicetiletá žena místo opustila, musela se majitelka obrátit na policii. Část spotřebičů a vybavení byla pryč a v bytě zůstala jen spoušť.

VIDEO: Policie vyšetřuje případ násilí a krádeže v olomouckém bistru. Hledá muže z videozáznamu

S vyřešením případu krádeže peněz v olomouckém bistru by mohla pomoct policistům také veřejnost. Policisté potřebují zjistit totožnost muže, kterého zachytilo několik kamer na třídě 1. maje. Při krádeži došlo i k násilí, pracovník gastropodniku...

Vloni na konci července si dvaatřicetiletá žena pronajala do konce ledna byt v Šumperku, po uplynutí sjednané lhůty se ale neodstěhovala. V bytě tak neoprávněně zůstala až do poloviny dubna. Při stěhování z bytu odvezla lednici, nábytek, žaluzie, vodovodní baterii i plechy z elektrické trouby či záchodové prkénko.

„Dále poškodila vchodové a interiérové dveře, umyvadlo, kuchyňskou linku, troubu, digestoř, koberce a linoleum,“ doplnil výčet komplikací pro majitelku bytu policejní mluvčí Libor Hejtman.

Odhadovaná škoda se pohybuje okolo 36 tisíc korun, z toho dvacet tisíc je na poškozeném vybavení. Bývalé nájemkyni hrozí až dva roky za mřížemi. „Je podezřelá z přečinu krádež, poškození cizí věci a neoprávněný zásah do práva k domu, bytu nebo k nebytovému prostoru,“ specifikoval mluvčí Hejtman.     

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, krádež, poškození, byt, pronájem, Šumperk, Policie ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena čtvrt roku nechtěla odejít z pronajatého bytu. Po odstěhování zmizel nábytek, žaluzie i prkénko z WC  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.