Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Přerovští kriminalisté zadrželi drogového dealera. Při prohlídce našli marihuanu i pervitin

Nejméně ve 130 případech předal uživatelům drog zakázané látky dealer z Přerova, než si pro něj došli kriminalisté a policisté z hlídkové služby. U sedmadvacetiletého muže zajistili policisté pervitin a marihuanu, na soud bude čekat na svobodě.

Podvodníci s kryptoměnami udeřili na Jesenicku: senior jim poslal šest milionů

O úspory v řádech milionů korun přišel kvůli internetovému podvodu senior na Jesenicku. Kyberzločinci lákají důvěřivé lidi na pohádkové zisky díky investicím do kryptoměn, často však skončí celý případ na oddělení hospodářské kriminality....

 

Podle poznatků z vyšetřování zásoboval muž z Přerova minimálně jedenáct uživatelů drog, a to nejméně od roku 2021 až do jeho zadržení. To proběhlo v úterý dopoledne na chodbě jednoho z domů v ulici Želatovská v Přerově. „Na výzvy nereagoval, proto musely být použity donucovací prostředky. Při zadržení byla u něho nalezena a následně i zajištěna finanční hotovost přes jedenáct tisíc korun, kterou získal prodejem drog. V poutech byl služebním vozidlem a pod dohledem policistů převezen k dalším úkonům na policejní oddělení,“ informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Při domovní prohlídce našli policisté v bydlišti zadrženého 1,5 gramu pervitinu a přibližně 4 gramy marihuany. „Ve dvou sáčcích o celkové hmotnosti 418 g se našla sušená a drcená hmota rostliny konopí setého, kterou měl nachystanou k výrobě mastí. Na to již ale nedošlo,“ konstatovala mluvčí Zajícová s tím, že po noci strávené v cele sdělil doposud bezúhonnému muži policejním komisař ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, drogy, marihuana, pervitin, Přerov, Policie ČR, metamfetamin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přerovští kriminalisté zadrželi drogového dealera. Při prohlídce našli marihuanu i pervitin  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.