Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

VIDEO: Starší žena ztratila v Přerově platební kartu. Policie pátrá po muži u bankomatu

V souvislosti se ztrátou platební karty přerovští policisté pátrají po muži, který začátkem června vybíral peníze v bankomatu v ulici Komenského v Přerově. Platební kartu s peněženkou ztratila starší žena v ulici Wilsonova v Přerově.

Neznámý řidič u akvaparku v Prostějově srazil v noci cyklistu a ujel. Policie hledá svědky

Policie pátrá po řidiči, který ve čtvrtek těsně po půlnoci na kruhové křižovatce poblíž akvaparku v Prostějově srazil čtyřiapadesátiletého cyklistu a ujel, aniž by mu poskytl pomoc. Cyklista měl těžké zranění. Policie žádá případné svědky, aby se...

Přerovští policisté vyšetřují pokus o zneužití platební karty od 8. července. "Kartu vytratila starší žena společně s peněženkou v ulici Wilsonova v Přerově. Neznámý pachatel se pokusil učinit neoprávněný výběr v bankomatu v ulici Komenského v Přerově," uvedla mluvčí policie Miluše Zajícová.

Případ policie vyšetřuje pro podezření z trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. "Vzhledem k tomu, že se nám do současnosti nepodařilo ustanovit osobu zachycenou na kamerovém záznamu a která by nám mohla pomoci s objasněním případu, obracíme se s žádostí o spolupráci na veřejnost," vyzvala mluvčí.

Pokud by někdo muže na záznamu poznal a mohl by policii sdělit jakékoliv informace o jeho totožnosti, policie prosí o zkontaktování na bezplatné lince 158 nebo v pracovní době od 7 do 15 hodin na telefonním čísle 974 778 682.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky platební karta, ztráta, výběr, bankomat, pátrání, totožnost, muž, policie, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Starší žena ztratila v Přerově platební kartu. Policie pátrá po muži u bankomatu  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.