Počasí dnes17 °C, zítra18 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Pro peněženku zamířil zloděj až do šatny obchodu. Policie hledá muže z videozáznamu

Až do šatny jedné z přerovských prodejen pronikl neznámý pachatel a z kabelky ukradl zaměstnankyni peněženku. Platební kartu hned využil k nákupům v pěti obchodech. Policie nyní žádá veřejnost o pomoc s identifikací muže z kamerových záznamů.

Ke krádeži peněženky s osobními doklady, finanční hotovostí a platební kartou došlo 15. srpna v prodejně barev v Přerově na ulici Dvořákova, kde se neznámý člověk se dostal až do zázemí obchodu.

„Nalezenou platební kartu ihned zúročil ke svému prospěchu. V pěti prodejnách zaplatil za nákupy na cizí účet celkovou částku 890 korun. Škoda, kterou poškozené způsobil, byla vyčíslena na necelé 2 200 Kč,“ informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová s tím, že pachatel je podezřelý z trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Policisté mají k dispozici kamerové záznamy z prodejny, kde došlo ke krádeži. S využitím videa nyní pátrají po totožnosti muže v modrém tričku a kraťasech, který do obchodu přijel na kole.

„Vzhledem k tomu, že se nám do současnosti nepodařilo muže zachyceného na kamerovém záznamu ustanovit a mohl by nám pomoci s objasněním případu, obracíme se s žádostí o spolupráci na veřejnost. Pokud by muže někdo poznal a mohl by nám sdělit jakékoliv informace vedoucí k jeho ztotožnění, prosíme o zkontaktování na bezplatné lince 158 nebo na telefonním čísle dozorčí služby 974 778 651,“ vyzvala policejní mluvčí Zajícová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky Krimi, krádež, platební karta, peníze, obchod, Přerov, Policie ČR, peněženka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pro peněženku zamířil zloděj až do šatny obchodu. Policie hledá muže z videozáznamu  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.